Genel olarak gaming ağırlıklıne için kullanıcaksın pc yi
Yarının indirimlerinde çok fark olur mu beklemek mantıklı mı?PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. AMD RYZEN 5 7600 işlemci, ASUS RX 7800 XT OC 16GB ekran kartı mevcuttur.www.gaming.gen.tr
attığın sistemi görmüştüm ramini 32gbye özelleştirip alın diyorlardı mantıklı mı?güzel soru bence bekle ya yarına kadar bu fiyat gitmez diye düşünüyorum daha iyiisini bulursan alırısn
+2200 olanı seççenrgbli 16x2 olanı mı eklemem gerekiyor ddr5 olan ramı mi peki aynı sanırım ikisi pek anlayamadım
sağolasın reis 4070 yada 4070 super dışında bu kasaya denk bir şey pek göremedim indirimlerde bile bundan daha iyi bir fiyata pc bulamam gibi geliyor 35k bandında hani pek anlamıyorum yardımcı olur musun akşama doğru+2200 olanı seççen
şu anda güzel sistem forumu takipte kalın güzel bir kasa çıkarsa arkadaşlar direk paylaşır zaten ben de yardımcı olurumsağolasın reis 4070 yada 4070 super dışında bu kasaya denk bir şey pek göremedim indirimlerde bile bundan daha iyi bir fiyata pc bulamam gibi geliyor 35k bandında hani pek anlamıyorum yardımcı olur musun akşama doğru
Teşekkür ederim şimdiden yazarsam sorun olmaz dimi aklıma takılan bir şey olursaşu anda güzel sistem forumu takipte kalın güzel bir kasa çıkarsa arkadaşlar direk paylaşır zaten ben de yardımcı olurum