Hayırlı olsun, güle güle kullanınaldım sagol
Creative ses konusunda piyasanın en fiyat/kalite oranı yüksek markalarından biridir. Hoparlörde kalitenin watt gücünden ibaret olduğunu sanan büyükbaş arkadaşlardan biri İNANmayıp yaşayarak öğrendi kendi deyimiyle "aynı paraya" yüksek watt gücüne sahip Edifier gibi markaları tercih ederek. Gerçi Edifier bile ucuz çin ürünleri yanında "marka" kaldı artık.
Neyse Aurvana Live SE nerden baksan 10 yıllık bir kulaklık.
Bir zamanlar redditte düşük bütçeye Sennheiser HD201, AKG K361, Status audio ve CB-1lerle falan tavsiye edilen modellerden biriydi.
Foster biodynamic sürücülere sahip olması + ancak 2 farklı üretimi varmış, kutusunda 2018 üretimi damgası var, seriler arasında sürücüler farklı olabilir. Malzeme kalitesi ve kablosu ise eksi yönlerinden.
Hatay usulü fiyatına Creative görünce kusura bakmayın seri farkı falan araştırmadan çektim direkt.
Haber veren konu sahibi arkadaşımıza teşekkürler.
Hayırlı olsun, güle güle kullanınCreative ses konusunda piyasanın en fiyat/kalite oranı yüksek markalarından biridir. Hoparlörde kalitenin watt gücünden ibaret olduğunu sanan büyükbaş arkadaşlardan biri İNANmayıp yaşayarak öğrendi kendi deyimiyle "aynı paraya" yüksek watt gücüne sahip Edifier gibi markaları tercih ederek. Gerçi Edifier bile ucuz çin ürünleri yanında "marka" kaldı artık.
Bir zamanlar redditte düşük bütçeye Sennheiser HD201, AKG K361, Status audio ve CB-1lerle falan tavsiye edilen modellerden biriydi.
Foster biodynamic sürücülere sahip olması + ancak 2 farklı üretimi varmış, kutusunda 2018 üretimi damgası var, seriler arasında sürücüler farklı olabilir. Malzeme kalitesi ve kablosu ise eksi yönlerinden.
Hatay usulü fiyatına Creative görünce kusura bakmayın seri farkı falan araştırmadan çektim direkt.
Hocam bir de Creative ses kartı tavsiyeniz olur mu?Creative ses konusunda piyasanın en fiyat/kalite oranı yüksek markalarından biridir. Hoparlörde kalitenin watt gücünden ibaret olduğunu sanan büyükbaş arkadaşlardan biri İNANmayıp yaşayarak öğrendi kendi deyimiyle "aynı paraya" yüksek watt gücüne sahip Edifier gibi markaları tercih ederek. Gerçi Edifier bile ucuz çin ürünleri yanında "marka" kaldı artık.
Hangisini kullanıyorsunKulaklik amfisi ile kullaniyorum gayet guzel
Çok üst seviye bir anakarta gerek yok. Hafif eli yüzü düzgün bir anakartla sesi gayet yeterli.