Neler Yeni

🔥İndirim Creative Aurvana Live SE Kafaüstü Kulaklık - 327 TL trendyol

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
muhammed samet
Creativden hiç bir şey alınmaz desteği çok kötü webcam almıştım herşeyi kantılamama ramen sorumluluk reddi alıp durdular
Uzun süredir aynı fiyat

Epiktetos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
İshak Çakır
Ne için kullanıyorsunuz acaba? Ben daha çok oyun için kullanmayı düşünüyorumda eğer sizde ayar varsa atabilir misiniz?
Oyun ,film , müzik hepsi için kullanıyorum . Ön tanımlı ayarları kullanıyorum ya da bu ayarlarda ufak tefek değişiklikler yapıyorum .
Link atar mısın hocam
Google'da ilk sırada çıkıyor FxSound diye arama yapınca.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay
Oyun ,film , müzik hepsi için kullanıyorum . Ön tanımlı ayarları kullanıyorum ya da bu ayarlarda ufak tefek değişiklikler yapıyorum .

Mesela bundan önce oyuncu kulaklığı kullandınız mı corsair hyperix cloud 2 gibi markalar ile arasında nasıl bir fark var merak ediyorum ses kasmada filan

Birde mikrofon lazım tabi

warstr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Efe

Denedim ön ayarlarda sesi çok arttırıyor falan ama ayak sesi dışındakiler o kadar fazla oluyorki rahatsız edici seviyeye çıkıyor gibi.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Denedim ön ayarlarda sesi çok arttırıyor falan ama ayak sesi dışındakiler o kadar fazla oluyorki rahatsız edici seviyeye çıkıyor gibi.
Ben oyun için steelseries gg kullanıyorum bunun sadece müzik ayarını denedim oda fazlasıyla tatmin edici benim gibi ince ayardan anlamayan adam için bulunmaz nimet

Top Bottom