ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Link atar mısın hocamFxSound kurup kullandım ben ,gayet verimli oldu
Link atar mısın hocamFxSound kurup kullandım ben ,gayet verimli oldu
Creativden hiç bir şey alınmaz desteği çok kötü webcam almıştım herşeyi kantılamama ramen sorumluluk reddi alıp durdular
Uzun süredir aynı fiyatCreative Kulaklık Kulaküstü Kulaklık Oyuncu Kulaklığı Aurvana (SUPER X-Fİ SERTİFİKALI) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Creative Kulaklık Kulaküstü Kulaklık Oyuncu Kulaklığı Aurvana (SUPER X-Fİ SERTİFİKALI) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Oyun ,film , müzik hepsi için kullanıyorum . Ön tanımlı ayarları kullanıyorum ya da bu ayarlarda ufak tefek değişiklikler yapıyorum .Ne için kullanıyorsunuz acaba? Ben daha çok oyun için kullanmayı düşünüyorumda eğer sizde ayar varsa atabilir misiniz?
Google'da ilk sırada çıkıyor FxSound diye arama yapınca.Link atar mısın hocam
Mesela bundan önce oyuncu kulaklığı kullandınız mı corsair hyperix cloud 2 gibi markalar ile arasında nasıl bir fark var merak ediyorum ses kasmada filanOyun ,film , müzik hepsi için kullanıyorum . Ön tanımlı ayarları kullanıyorum ya da bu ayarlarda ufak tefek değişiklikler yapıyorum .
Google'da ilk sırada çıkıyor FxSound diye arama yapınca.
Denedim ön ayarlarda sesi çok arttırıyor falan ama ayak sesi dışındakiler o kadar fazla oluyorki rahatsız edici seviyeye çıkıyor gibi.Oyun ,film , müzik hepsi için kullanıyorum . Ön tanımlı ayarları kullanıyorum ya da bu ayarlarda ufak tefek değişiklikler yapıyorum .
Google'da ilk sırada çıkıyor FxSound diye arama yapınca.
Ben oyun için steelseries gg kullanıyorum bunun sadece müzik ayarını denedim oda fazlasıyla tatmin edici benim gibi ince ayardan anlamayan adam için bulunmaz nimetDenedim ön ayarlarda sesi çok arttırıyor falan ama ayak sesi dışındakiler o kadar fazla oluyorki rahatsız edici seviyeye çıkıyor gibi.