Neler Yeni

Amazon yurtdışından Türkiyeye ürün gönderilmiyor sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
AFFAN
Merhabalar amazon yurtdışından önceden alışveriş yapabiliyorduk Türkiye'ye ürünleri birçok ülkeden getirebiliyordu ben de bir tane sony kulaklık düşünüyorum Amazon fiyatı 60 € yurt içi fiyatı 8.000 TL bu denli saçma bir fiyat ama amazondan girdiğimde hiçbir ülkeden türkiye'ye gönderim yapılmadığını görüyorum bunun euro sınırıyla da alakası da yok yani10 euro'luk bir ürüne baktığımda da gönderilmiyor bu nedenden dolayı kulaklık sipariş vereceğim amazondan ama türkiye'de hiçbir şekilde teslimat yoktur uyarısı veriyor.Önceden oluyordu yutdışı prime ile ücretsiz geliyordu sorun nedir?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-28 163853.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-28 163853.png
    446.7 KB · Hit: 38

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Ahmet Hakan
bazı ürünler geliyor hala yani kulaklık sipariş veremiyor muyuz artık önceden nintendo alınıyordu
Bazı firmalar kapattı işte dostum. Çoğu firma yollamıyor artık. Yollayan da 30 eurodan fazla yollayamaz. Kargo masrafları dahil 30 euro sınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
AFFAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı firmalar kapattı işte dostum. Çoğu firma yollamıyor artık. Yollayan da 30 eurodan fazla yollayamaz. Kargo masrafları dahil 30 euro sınır.
anladım teşekkür ederim aracısız yurtdışından hala sipariş verebileceğim yerler kaldı mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
xenom
Steam
https://steamcommunity.com/id/xenom0rphe/
Discord
xenom0rphe
Xbox Live Gamertag
xenom0rphe
Steam ID
xenom0rphe
Battle.net
xenom0rphe#2830
Twitch
xenom0rphee
anladım teşekkür ederim aracısız yurtdışından hala sipariş verebileceğim yerler kaldı mı
Amazon.com.tr üzerinden yurtdışından gelen fakat Ürün fiyatı + kargo dahil 30 Euroyu geçmeyen ya da Temu, Aliexpress'den alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mehmet Efe Metin
Amazon.com.tr üzerinden yurtdışından gelen fakat Ürün fiyatı + kargo dahil 30 Euroyu geçmeyen ya da Temu, Aliexpress'den alabilirsin.
Bu gelecek ay uygulanacak. Ben o yüzden alabildiklerimi alacağım. Temu hala uygun kalacak. Millet de hiçbir şey demiyor, bu aşırı pahalılık hep gençlerin alanında olunca.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
AFFAN
Bu gelecek ay uygulanacak. Ben o yüzden alabildiklerimi alacağım. Temu hala uygun kalacak. Millet de hiçbir şey demiyor, bu aşırı pahalılık hep gençlerin alanında olunca.
nasıl yani dostum gelecek ay olan ne açıklayabilir misin şuan konuya biraz uzağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mehmet Efe Metin
nasıl yani dostum gelecek ay olan ne açıklayabilir misin şuan konuya biraz uzağım
30 euro sınırına kargonun dahil edilmesi gelecek ay başlanacak. Yani kanunun çıkarılmasından 1 ay sonra ki şu anda yolda olanlar veya almak üzere olanlara sıkıntı olmasin diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,305
Üyeler
163,815
Son üye
sumare
Top Bottom