Anakartım B650M-R aynı soğutucu var. Üstüne gelir derken öyle bir şey olacağını sanmıyorum ben de soğutucu ram'lerin hemen yanında ama üstüne denk gelmiyor.Anakart olarak Asus B650M-K düşünüyorum kasa DK431 yada deepcool CC560
Anakartın ram slotu 2 tane , RGB li alacağım üstüne gelip kapatacaksa bir anlamı olmaz . Yardımcı olursanız sevinirim
Çok iyi , resim atar mısın hocamAnakartım B650M-R aynı soğutucu var. Üstüne gelir derken öyle bir şey olacağını sanmıyorum ben de soğutucu ram'lerin hemen yanında ama üstüne denk gelmiyor.
Çok iyi , resim atar mısın hocam
O işlerden çok anlamıyorum maalesefAnakart ATX olsa daha mı iyi olur temas etmemesi için biraz mesafe açılır mı
haydaa oldu mu şimdi Hocam bence siz youtube dan bakmaya çalışın bir de sizin kasa ve anakarta benzer hazır sistem varsa onların videosuna bakıp emin olun.Buyur burdan yak )
Kasayı an itibariyle değiştirdim mag pano aldım dip fiyattan HB Taksit ile , bakalım neler olacakO işlerden çok anlamıyorum maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:
haydaa oldu mu şimdi Hocam bence siz youtube dan bakmaya çalışın bir de sizin kasa ve anakarta benzer hazır sistem varsa onların videosuna bakıp emin olun.
Hayırlı olsunKasayı an itibariyle değiştirdim mag pano aldım dip fiyattan HB Taksit ile , bakalım neler olacak
Aynı kasa aynı soğutucu, ram leri de söyle aynısını alayım)dur bende foto atayım ramler tamamen kapanıyor
Edit: atamadım ya boyut cart curt diye link vereyim
Anakart neydi seninAynı kasa aynı soğutucu, ram leri de söyle aynısını alayım)
ram bu indirim gelir mi bilmiyorum ay bittiAynı kasa aynı soğutucu, ram leri de söyle aynısını alayım)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakart neydi senin
İndirim gelir de fark edersen yazar mısın fiyatı indirimli iyi olur bununram bu indirim gelir mi bilmiyorum ay bitti
anakartta msi pro a620m-ePatriot Viper Venom RGB PVVR532G600C36K 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Gaming Ram (Bellek) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com