Neler Yeni

🔥İndirim MSİ MAG 275QF 2K 180HZ IPS 6930TL

Ayva

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Erdem K
Lenovo R27qe daha mı iyi sanki

flamerood

80+
Hocam lenovo legion'larda kronik bir sorun mu bu? Herkes aynı şeyi söylüyor hiç bulaşmamak mı lazım
hocam ben pazaramadan aldım hpden alanlar değişimi vs kolaylıkla yaptıklarını söylüyordu.
Ben satıcıyla görüştüm deneyip yollayabileceklerini söylediler ve dün geldi ölü pixel falan çıkmadı sıkıntısız duruyor şu anlık.
Yine de şans işi size kalmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lenovo R27qe daha mı iyi sanki
pivot olması açısından öyle diğer özelliklerini @Fantastiktürk söyleyebilir bence.

kjeorbye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
mehmet yaman
Pivot'a ihtiyacım yok açıkcası, North Bayou olduğu için, normal 2k kaliteli ve uygun bir monitör arıyorum.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Erdem
hocam ben pazaramadan aldım hpden alanlar değişimi vs kolaylıkla yaptıklarını söylüyordu.
Ben satıcıyla görüştüm deneyip yollayabileceklerini söylediler ve dün geldi ölü pixel falan çıkmadı sıkıntısız duruyor şu anlık.
Yine de şans işi size kalmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

pivot olması açısından öyle diğer özelliklerini @Fantastiktürk söyleyebilir bence.
Anladım hocam açıkçası çalışırken lazım olur mu diye kararsız kaldım ama mevcut monitörümde zaten pivot yok MSI daha çok içime sindi.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bu segmentte kesinlikle uzak durmanız gereken modellerden biridir 275QF. MAG ismine aldanmayın hiçbir özelliği olmayan bir monitör. Geniş gamut bile değil renkler cansız.
Asla bu paraları etmez. Şu rehberimi takip edin:

flamerood

80+
Bu segmentte kesinlikle uzak durmanız gereken modellerden biridir 275QF. MAG ismine aldanmayın hiçbir özelliği olmayan bir monitör. Geniş gamut bile değil renkler cansız.
Asla bu paraları etmez. Şu rehberimi takip edin:
hocam r27qe geldi elime de dediğim gibi ölü pixel çıkmadı fakat glow var sanırım çok sorun yaratır mı sizce.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
hocam r27qe geldi elime de dediğim gibi ölü pixel çıkmadı fakat glow var sanırım çok sorun yaratır mı sizce.
Glow ile sızma arasındaki farkı biliyorsunuz değil mi? Bahsettiğinizin glow olduğundan emimseniz ve aşıri değilse sorun değil. Glow her IPS'te mutlaka olan bir sorun çünkü. Rahatsız edici derecede fazla değilse değişim yapmayın onun için.

flamerood

80+
Glow ile sızma arasındaki farkı biliyorsunuz değil mi? Bahsettiğinizin glow olduğundan emimseniz ve aşıri değilse sorun değil. Glow her IPS'te mutlaka olan bir sorun çünkü. Rahatsız edici derecede fazla değilse değişim yapmayın onun için.
hocam bakış açısı değiştikçe yer değiştiren glowdu sanırım ondan var bugün bidaha eve geçince bakıcam fotolarını paylaşırım yorumunuzu beklerim.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
hocam bakış açısı değiştikçe yer değiştiren glowdu sanırım ondan var bugün bidaha eve geçince bakıcam fotolarını paylaşırım yorumunuzu beklerim.
Paylaşın ama fotoğraftan anlasılmaz.

Evet açı değişince değişen glow. Glow ayrıca köşelerde olur, sızma ise kenarlarda. Adı üstünde sızmada işik sızar kenarlardan.

Glowa kamera ile bakmayın. Gözünüzle baktığinizda rahatsız edici bir şey yoksa sıkintı yoktur.

Top Bottom