hocam ben pazaramadan aldım hpden alanlar değişimi vs kolaylıkla yaptıklarını söylüyordu.Hocam lenovo legion'larda kronik bir sorun mu bu? Herkes aynı şeyi söylüyor hiç bulaşmamak mı lazım
pivot olması açısından öyle diğer özelliklerini @Fantastiktürk söyleyebilir bence.Lenovo R27qe daha mı iyi sanki
Anladım hocam açıkçası çalışırken lazım olur mu diye kararsız kaldım ama mevcut monitörümde zaten pivot yok MSI daha çok içime sindi.hocam ben pazaramadan aldım hpden alanlar değişimi vs kolaylıkla yaptıklarını söylüyordu.
Ben satıcıyla görüştüm deneyip yollayabileceklerini söylediler ve dün geldi ölü pixel falan çıkmadı sıkıntısız duruyor şu anlık.
Yine de şans işi size kalmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
pivot olması açısından öyle diğer özelliklerini @Fantastiktürk söyleyebilir bence.
Alıntıyı görüntüle
Fiyat doğru arkadaşlar, sepete ekledim, daha iyi bir indirim gelmezse eğer çekeceğim bunu.
hocam r27qe geldi elime de dediğim gibi ölü pixel çıkmadı fakat glow var sanırım çok sorun yaratır mı sizce.Bu segmentte kesinlikle uzak durmanız gereken modellerden biridir 275QF. MAG ismine aldanmayın hiçbir özelliği olmayan bir monitör. Geniş gamut bile değil renkler cansız.
Asla bu paraları etmez. Şu rehberimi takip edin:
Rehber - 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)
Başka bir konuda @B1L0 modumuz öneri istemişti. Baktım bu segment için komple rehber olmuş ve herkes özelden/konudan bu segment için öneri istiyor bende. Bari ayrı konuda rehber olarak paylaşayım dedim. Kopyala yapiştır yapıyorum. İyi okumalar. ----- Modumuza özel içeriğimize geçelim: Edit: bu...forum.donanimarsivi.com
Glow ile sızma arasındaki farkı biliyorsunuz değil mi? Bahsettiğinizin glow olduğundan emimseniz ve aşıri değilse sorun değil. Glow her IPS'te mutlaka olan bir sorun çünkü. Rahatsız edici derecede fazla değilse değişim yapmayın onun için.hocam r27qe geldi elime de dediğim gibi ölü pixel çıkmadı fakat glow var sanırım çok sorun yaratır mı sizce.
hocam bakış açısı değiştikçe yer değiştiren glowdu sanırım ondan var bugün bidaha eve geçince bakıcam fotolarını paylaşırım yorumunuzu beklerim.Glow ile sızma arasındaki farkı biliyorsunuz değil mi? Bahsettiğinizin glow olduğundan emimseniz ve aşıri değilse sorun değil. Glow her IPS'te mutlaka olan bir sorun çünkü. Rahatsız edici derecede fazla değilse değişim yapmayın onun için.
Paylaşın ama fotoğraftan anlasılmaz.hocam bakış açısı değiştikçe yer değiştiren glowdu sanırım ondan var bugün bidaha eve geçince bakıcam fotolarını paylaşırım yorumunuzu beklerim.