oc yapmayacaksan sıkıntısız. oc potansiyeli çok yok.Normal yani demi fiyatı ucuz olunca bir işkilleniyor insan
A die çipler 6800 MHz zorlar rahatlıkla, yapanlar dolu var.oc yapmayacaksan sıkıntısız. oc potansiyeli çok yok.
A die çipler 6800 MHz zorlar rahatlıkla, yapanlar dolu var.
Merhabalar aynı anakarttan bende edindim. Hangi ramları kullanıyorsunuz şuan bir öneriniz var mı acaba ?Ben 2t frekanslar ile ilgilenmiyorum. Bu rame fazla voltaj verdiğinizde düşük profil olduğu için ısınma yapıyor o yüzden söyledim overclock potansiyeli çok yok. 6400 cl30 1t denedim. Benim konfigürasyonunda stabil olmadı. O yüzden ana kartımı değiştirdim x870 tomahawk ve overclock potansiyeli yüksek başka bir RAM aldım
selam, imzamda kullandığım ramler yazılı. 6400 cl30 1T olarak kullanıyorum şu an. n11 de 400 tl kupon ile aynı ramin 8200 mt/s olanını 6600 tl gibi bir fiyata alabilirsiniz. Ancak tak çalıştır kullanmak isterseniz sorun olabilir. Expo desteği yok. manuel ayarlamak ile uğraşırsanız öneririm.Merhabalar aynı anakarttan bende edindim. Hangi ramları kullanıyorsunuz şuan bir öneriniz var mı acaba ?
2x24 yada 2x32 düşünüyorum. Corsair setim olduğu için baktım bulamadım. İşlemcim R7 7700.
Gönderdiğinz ram de expo profili varsa sorun yaşamazsın. Expo profili yoksa manuel ayarlama yapmak zorunda kalabilirsin. Ben manuel ayarlama yaptığım için uyumluluk listesine bakmadan alıyorum ramlerimi.Biraz daha yüksek bellek kapasitesi düşünüyorum. Belki bilginiz vardır. Bu ramlar bizim uyumluluk listesinde görünmekte fakat sadece sonunda W harfi eksik W beyaz anlamına geliyor genel olarak sizin bilginiz var mıdır acaba ?
CORSAIR 48GB (2x24GB) Dominator Titanium RGB Siyah 7000MHz CL36 DDR5 Dual Kit Ram | ITOPYA
CORSAIR 48GB (2x24GB) Dominator Titanium RGB Siyah 7000MHz CL36 DDR5 Dual Kit Ram En iyi fiyat seçenekleri ile CMP48GX5M2B7000C36 ITOPYA'dawww.itopya.com
Alıntıyı görüntüle