Bu indirimleri bekleyebilirsin: https://forum.donanimarsivi.com/konu/vatan-bilgisayar-muthis-final-indirimleri-geliyor.1033322/Rtx 4070 superli sistem olursa iyi olur.Maks 38k bütçem vardır
Hocam sistemde değiştirilecek bir şey var mıdır? Sıkıntı yaratacak birsey yoktur dimi hocam.Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Biostar b650 özelleştirirsen iyi olur. Ha birde bu soğutucuyu alırsan iyi olur.Hocam sistemde değiştirilecek bir şey var mıdır? Sıkıntı yaratacak birsey yoktur dimi hocam.
Hocam bu sistemi böyle özelleştirip alsak nasıl olur ?Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
7600x seçersen iyi olur.Hocam bu sistemi böyle özelleştirip alsak nasıl olur ?
Yani başka sistem yok değil mi şuanlık 7600x seçip alıyoruz o zmn arkadaşa yada özelleştirme öneriniz varsa başka onlara da bakalım 45-50k bütçesi var7600x seçersen iyi olur.
Hocam böyle olsa bir sıkıntı olur mu diğer türlü çok pahalı patlıyor bütçeyi baya aşıyorHocam bu sistemi böyle özelleştirip alsak nasıl olur ?
Hocam ben onu kendim için sordum arkadaşa bende anlamıyorum sizin gibiHocam böyle olsa bir sıkıntı olur mu diğer türlü çok pahalı patlıyor bütçeyi baya aşıyor