Ben ilk linki açtığımda düz modeline de yönlendirdi de o yüzden sordum, teşekkür ederim.
banada dandik geliyor ya az daha verip biraz daha iyisini almak daha mantıklı geliyor mutfak sandalyemle mutluyuz1500 liraya alıpta koltuk yerine koymadıgım balkonda cürümye terk ettigim koltugun fiyata bak
Konunun başındaki iki ürün linki de ''PLUS'' modeli değil mi ?4k olsa çeyizime de alırdım heralde
Plusla düzün farkı ne, bir de şu exvega vesta ile fiyatı aynı ama onun indirimi daha çok gibi, hangisi iyi acabaPlus modelini al derim bu fiyata bidaha gelmez kaçırma
Alınır mı ya 5200tl ye ? kaçar mı bu fırsat? koltuğa ihtiyacım var daha önce hiç almadım.ne
exvega hakkında daha önceden konu açmıştım ve hiç iyi yorumlar gelmedi hocam kullanıcısı değilim ama 4-5 kez koltuk konusu açmışımdır çoğu 15'li plus öneriyor hatta birisi Hawk Fab ve 15'li Plus kullandım 15'li plus daha iyi diyordu bulursam atayım sana.Plusla düzün farkı ne, bir de şu exvega vesta ile fiyatı aynı ama onun indirimi daha çok gibi, hangisi iyi acaba