tactical tournament fena değilmiş. Quake ve doomu sordum çok sıcak bakmamışlardı. Eyvallah yüksek sistem gereksinimli oyunlara da açığızquake 3
doom 3
tactical ops 1-2
unreal tournament 1-2-3.
Hepsi düşük gereksinim fps oyunlar.
yani quake 3 lan fps'in babasıdır denemeniz lazım. Çocukluğum geçti bu oyunlardatactical tournament fena değilmiş. Quake ve doomu sordum çok sıcak bakmamışlardı. Eyvallah yüksek sistem gereksinimli oyunlara da açığız
reis cod 4 mw 1 i lan üzerinden oynayabiliyor muyuz fikrin var mıdır?lan bağlantısını araştır
bf2 de server kurup oyuna katılınca katılan kişi crash yiyor çözemedik. çözüm biliyorsan önerilere açığımyani quake 3 lan fps'in babasıdır denemeniz lazım. Çocukluğum geçti bu oyunlarda
Diğer bir oyun battlefield 2. Güzel bir harita seçip ister uçak ister tank ister piyade olarak 5v5 oynayabilirsiniz.
en son ne zaman girdiğimi hatırlamıyorum ama uyumluluk sorunu vardır. Windows xp uyumluluğunda çalıştırıp deneyin.reis cod 4 mw 1 i lan üzerinden oynayabiliyor muyuz fikrin var mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bf2 de server kurup oyuna katılınca katılan kişi crash yiyor çözemedik. çözüm biliyorsan önerilere açığım
eyvallah deneyeceğim. Bir de görev yöneticisinden bf2yi cpu 0 seç oyna dediler onu da deneyeceğim.hamachi server hala çalışıyorsa onla oynanıyordu
aga ben çok seviyorum da bizimkiler sevmiyor ya. Yurtta çok farklı kafada insan var aoe 2 de biraz ıq istiyorage of 2 akar ya seviyorsanız tabi ne toplu maç döner orda
Mesaj otomatik birleştirildi:
cod 2 de güzeldir
Araba yarışı severseniz flatout serisine bakın eğlenceli. Lan desteği olması gerek.eyvallah deneyeceğim. Bir de görev yöneticisinden bf2yi cpu 0 seç oyna dediler onu da deneyeceğim.
yarış oyununda sıkıntımız yok ya nfs baba baba yetiyor eyvallahAraba yarışı severseniz flatout serisine bakın eğlenceli. Lan desteği olması gerek.