Yurtta arkadaşlarla lan ile oynanabilecek oyun önerileri

quake 3
doom 3
tactical ops 1-2
unreal tournament 1-2-3.

Hepsi düşük gereksinim fps oyunlar.

quake 3
doom 3
tactical ops 1-2
unreal tournament 1-2-3.

Hepsi düşük gereksinim fps oyunlar.
tactical tournament fena değilmiş. Quake ve doomu sordum çok sıcak bakmamışlardı. Eyvallah yüksek sistem gereksinimli oyunlara da açığız

tactical tournament fena değilmiş. Quake ve doomu sordum çok sıcak bakmamışlardı. Eyvallah yüksek sistem gereksinimli oyunlara da açığız
yani quake 3 lan fps'in babasıdır denemeniz lazım. Çocukluğum geçti bu oyunlarda :cry:

Diğer bir oyun battlefield 2. Güzel bir harita seçip ister uçak ister tank ister piyade olarak 5v5 oynayabilirsiniz.

lan bağlantısını araştır
reis cod 4 mw 1 i lan üzerinden oynayabiliyor muyuz fikrin var mıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani quake 3 lan fps'in babasıdır denemeniz lazım. Çocukluğum geçti bu oyunlarda :cry:

Diğer bir oyun battlefield 2. Güzel bir harita seçip ister uçak ister tank ister piyade olarak 5v5 oynayabilirsiniz.
bf2 de server kurup oyuna katılınca katılan kişi crash yiyor çözemedik. çözüm biliyorsan önerilere açığım

reis cod 4 mw 1 i lan üzerinden oynayabiliyor muyuz fikrin var mıdır?

bf2 de server kurup oyuna katılınca katılan kişi crash yiyor çözemedik. çözüm biliyorsan önerilere açığım
en son ne zaman girdiğimi hatırlamıyorum ama uyumluluk sorunu vardır. Windows xp uyumluluğunda çalıştırıp deneyin.

WOLFTEAM AH MAZİLER :love::love:

hamachi server hala çalışıyorsa onla oynanıyordu

age of 2 akar ya seviyorsanız tabi ne toplu maç döner orda :D

cod 2 de güzeldir

age of 2 akar ya seviyorsanız tabi ne toplu maç döner orda :D

cod 2 de güzeldir
aga ben çok seviyorum da bizimkiler sevmiyor ya. Yurtta çok farklı kafada insan var aoe 2 de biraz ıq istiyor :D

eyvallah deneyeceğim. Bir de görev yöneticisinden bf2yi cpu 0 seç oyna dediler onu da deneyeceğim.
Araba yarışı severseniz flatout serisine bakın eğlenceli. Lan desteği olması gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,372
Üyeler
186,471
Son üye
natcro17
Geri