En ucuz 2 tane 6+2 pin ekran kartı besleme kablosu, işlemci beslemesi de 8 pin olcak bir psu önerir misiniz ?
Kısmi körlük mü var sizde?Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
AeroCool VX PLUS 500W 38A Güç Kaynağı AeroCool VX PLUS 500 Güç Kaynağı ile Sisteminiz için Gereken Güce Sahip Olun! AeroCool VX PLUS 500 ile Sisteminize Gereken Gücü Verin! Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan AeroCool; 500W' segmentinde ses getirecek bilgisayarınızın yeni güç...www.teknobiyotik.com
High Power 500W 80+ 37,5A@12V Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı (HPQ-500ST-H12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power 500W 80+ Standard 37.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı PC Sisteminizin İhtiyaçlarına fazlasıyla cevap veren High Power 500W 80+ Std. Karşınızda... 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Yeni nesil giriş/orta seviye ekran kartları ve Intel/AMD...www.teknobiyotik.com
kanka bu sefer ayarladım bulk yazan varmışEn ucuz 2 tane 6+2 pin ekran kartı besleme kablosu, işlemci beslemesi de 8 pin olcak bir psu önerir misiniz ?
o fiyata 2 adetli bulamazsın kusura bakma soru hatalı ben çekiliyorumKısmi körlük mü var sizde?
tamam 2 adet 6+2 lazım ben tekli olanı atmışım görmedim ama aşağılamanıza ne gerek var ? zaten başta o fiyata 2 lisini arıyorsanız yazık kafanızaAcaba yanlış yerele mi bakıyorsun?
Çekilmeden bu özelliklerde en ucuz ne olur bulsak keşke 1000 lira olmaz 1300 olur yanikanka bu sefer ayarladım bulk yazan varmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
o fiyata 2 adetli bulamazsın kusura bakma soru hatalı ben çekiliyorum
Hocam aşağılama mı yapmayın lütfen başlık belli dalga geçer gibi siz asıl bana bunları atıyorsunuz.tamam 2 adet 6+2 lazım ben tekli olanı atmışım görmedim ama aşağılamanıza ne gerek var ? zaten başta o fiyata 2 lisini arıyorsanız yazık kafanıza
kankam iyi niyetli olduğunu biliyorum ama karşında insan değilse nezaket, üslup , görgü nedir öğrenememiş. bırakın kendi haline.tamam 2 adet 6+2 lazım ben tekli olanı atmışım görmedim ama aşağılamanıza ne gerek var ? zaten başta o fiyata 2 lisini arıyorsanız yazık kafanıza
adama hakaretli alaycı tavırların var. sizde psu kendiniz bulabilirsiniz. teknik detay dikkat ettiğinize göre yardıma pekte ihtiyacın yok.Nasıl o sıfata koydun beni merak içerisindeyim . Ne dedim de insanlıktan çıktım?
hem adamdan öneri dileniyosun hem de adam yardımcı olmaya çalıştığı halde çirkin bi üslupla cevap veriyorsun nerenin ergesiniz olum siz nasıl barındırıyorlar bu forumda siz gibileriNasıl o sıfata koydun beni merak içerisindeyim . Ne dedim de insanlıktan çıktım?
sen kısmi körlük mü var sizde demeyi normalleştirmişsen bende sana az boğazından kıs da para biriktir 1000tlye ne psusundan bahsediyorsun derim. hoşgörü.Nasıl o sıfata koydun beni merak içerisindeyim . Ne dedim de insanlıktan çıktım?