Neler Yeni

Acil Monitör Önerisi

Nex0NN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa
Bütçe
5000
Valorant oynuyorum bu monitörü buldum fiyatına göre bana gayet iyi geldi tek takıldım kısım 24.5 olması oyun oynarken sorun yaşar mıyım genelde 24 ya da 23.8 tercih edildiği için merak ettim bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim bütçede aşağı yukarı monitör fiyatında 4-5k bütçem var. Bundan daha iyi bir seçenek olacak farklı modellerde varsa önerileriniz bekliyorum.İndirimler bitmeden almak istiyorum acil yardımcı olursanız sevinirim.

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Hakkı Demir
gamebooster almamak daha iyi olur. 24 inç 240hz monitör istiyorsan bütçeyi artırman gerekir. Bütçeyi artıramazsan 180hz bi monitör alabilirsin.

Valorant oynuyorum bu monitörü buldum fiyatına göre bana gayet iyi geldi tek takıldım kısım 24.5 olması oyun oynarken sorun yaşar mıyım genelde 24 ya da 23.8 tercih edildiği için merak ettim bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim bütçede aşağı yukarı monitör fiyatında 4-5k bütçem var. Bundan daha iyi bir seçenek olacak farklı modellerde varsa önerileriniz bekliyorum.İndirimler bitmeden almak istiyorum acil yardımcı olursanız sevinirim.

Bende gamebooster var almamani öneriyorum uzun süreli kullanılmaz içten erime yaptı görüntüsü bozuluyor gerekirse para biriktir Asus fln al kullanılmaz

Top Bottom