Neler Yeni

Bilgisayarıma format atmam gerekiyormu?

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Buğra
Selam arkadaşlar 2 gün önce bir bilgisayar aldım bugün Valorant indirdim ve oyunda takılmalar vardı ve sonra takılmalar masaüstündede olmaya başladı ve mouse klavye falan algılamıyordu bilgisayar ardından BIOS güncelledim gene takılmalar vardı Valorant'ı sildim yeniden başlattım ve sorun yoktu bazıları virüs girmiş olabilir diyor bu neden kaynaklıdır acaba Defender'dan hızlı tarama falan yaptım ama tehlikeli dosya gözükmüyordu ve anakartımda falan sorun olabilir mi acaba? ve format atmam gerekiyormu?

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Burhan Bey
Görev Yöneticisi'nden bakınca aşırı kaynak kullanımı olan herhangi bir işlem görülüyor mu?

Format ve temiz kurulum, çoğu zaman yazılımsal sorunların ortadan kalkmasına yardımcı olur. Anladığınız işlerse yapın tabi ki...

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Görev Yöneticisi'nden bakınca aşırı kaynak kullanımı olan herhangi bir işlem görülüyor mu?

Format ve temiz kurulum, çoğu zaman yazılımsal sorunların ortadan kalkmasına yardımcı olur. Anladığınız işlerse yapın tabi ki...
Hocam baya oyun indirdim ya formatlamak istemiyorum aslında görev yöneticisinden baktığımda öyle aşırı kaynak kullanımı olan bir işlem görmüyordum şuan pc açık değil yarın sabah daha net bir şey söyleyebilirim. Korkum şu anakartımda falan bir sorun olabilirmi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,106
Üyeler
163,779
Son üye
asaletemre
Top Bottom