Bilmiyorum ben format atacağım hemen o zaman usb belleği hazırlıyorum,
Ekran kartı kullanımı ve işlemci kullanımı o kadar fazla değildi ama bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam dediğine bakıyorum şimdi indiricem, Bios'ta biraz korkuyorum ama bunu yapınca olur umarım formata gerek kalmadan.
Acaba bir tanesinden yapsam olurmu çünkü biri iso olarak yüklemedi,
,Alıntıyı görüntüle
Vallahi teşekkür ederim ama aşağıdaki indir kısmı ben de gelmiyor dönüp duruyor yukarıdan indirmeye çalıştığımda (ilk onu yapmıştım) direk Eset uygulamasını indiriyor.Hocam eseti exe olarak atamazsınız zaten rufusla. İso şeklindekki versiyonu var mı bakayım.
Şöyle buyurun hocam.
Eset İso
Spiderman Remastered yaması paralı olması lazım ben bilmiyordum,o linkten indirdim o yüzden yoksa Anonymaus güvenli bir çeviri ekibi daha önce kullanmıştım.Bendede Anonymaus'un çevirisi yüklü spidermande virüs mu bu taramıştım diye hatırlıyorum ve ünlü bir siteydi diye hatırlıyorum
Vallahi teşekkür ederim ama aşağıdaki indir kısmı ben de gelmiyor dönüp duruyor yukarıdan indirmeye çalıştığımda (ilk onu yapmıştım) direk Eset uygulamasını indiriyor.
Aslında, Kaspersky oldu. İSO dosyası da oldu ama BIOS'ta boot menüsünde gözükmüyor, sadece SSD gözüküyor. Çözemedim. Yapamazsam gene formata kalacak gibi görünüyor. Ama bakacağım şimdi.
Spiderman Remastered yaması paralı olması lazım ben bilmiyordum,o linkten indirdim o yüzden yoksa Anonymaus güvenli bir çeviri ekibi daha önce kullanmıştım.
Normal bilgisayarda USB görünüyor ama Bios’ta bulamadım ,deneyeceğim ama.Kaspersky da iyidir. Onu da kullanabilirsiniz bence.
Usb port 3.0 falan takmayı denediniz mi?
Ben de o tarz olaylar olmadı hani fps düşmedi işlemci sıcaklığı normaldi, sildim zaten .(Malwerabyt’tan tam tarama yaptım.)yakın zamanda bende de benzer bir durum olmuştu, malwarebytes bulamadı ama Kaspersky ile tarama yaptığımda mining virüsü tespit etti ve virüsü sildi, virüs bulaştıktan sonra işlemci sıcaklığı 100 dereceye kadar çıkmıştı ve oyunlar 10fps oluyordu, o zaman fark etmiştim, virüs silindikten sonra performans düzeldi, (işlemci sıcaklığı yüksek seviyeye çıkıyor yine, büyük ihtimal termal macunun yapısı bozuldu )
Kaspersky indirin ve tam tarama yapın