Manhuntfixer.zip virüs mü?

Sargent_D

80+
Reaksiyon skoru
1
Selamlar dün Manhunt'a başlamak istedim fakat oyun hatalarla dolu bundan dolayı GitHub'dan ermaccer adlı kişinin manhuntfixer.ZIP adlı dosyasını indirmiştim çok önceden fakat güncelleme gelmiştir falan diye yenisini indirdim sonra Kaspersky'la dosyayı tarattım temiz çıktı aynı şekilde virustotaldada ancak yorumlara virüs falan var trojan bir dosya falan diyordu neyse ben EXE'yi açmadan RAR dosyasını açtım fakat tarama yaptıktan sonra masaüstünde metin belgesine tıkladığım vakit açılmıyordu arkada Spotify'den müzik dinliyordum neyse sonrasında bilgisayarı kapadım tekrar açtım bir baktım Spotify hesabından çıkmış bilgisayara virüs girmiş olabilir mi?

GitHub linki: https://github.com/ermaccer/Manhunt.Fixer/releases/latest/download/ManhuntFixer.zip

Selamlar dün Manhunt'a başlamak istedim fakat oyun hatalarla dolu bundan dolayı GitHub'dan ermaccer adlı kişinin manhuntfixer.ZIP adlı dosyasını indirmiştim çok önceden fakat güncelleme gelmiştir falan diye yenisini indirdim sonra Kaspersky'la dosyayı tarattım temiz çıktı aynı şekilde virustotaldada ancak yorumlara virüs falan var trojan bir dosya falan diyordu neyse ben EXE'yi açmadan RAR dosyasını açtım fakat tarama yaptıktan sonra masaüstünde metin belgesine tıkladığım vakit açılmıyordu arkada Spotify'den müzik dinliyordum neyse sonrasında bilgisayarı kapadım tekrar açtım bir baktım Spotify hesabından çıkmış bilgisayara virüs girmiş olabilir mi?

GitHub linki: https://github.com/ermaccer/Manhunt.Fixer/releases/latest/download/ManhuntFixer.zip
kaspersky ile bende tarattim dedigin gibi sorun yok diyor ama senin için sandbox da test edicem

1754208053600.webp

c.pki olan bi sertifika indiriyor ama bende tam anlayamadim
1754208097802.webp

Alıntıyı görüntüle
c.pki olan bi sertifika indiriyor ama bende tam anlayamadim
Alıntıyı görüntüle
hayda pekala metin belgesi açılmadı bilgisayarı 2 defa yeniden başlattığımda yani mouse imleci bekleme işaretine dönüyor bundan kaynaklı mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayda pekala metin belgesi açılmadı bilgisayarı 2 defa yeniden başlattığımda yani mouse imleci bekleme işaretine dönüyor bundan kaynaklı mı?
ama şuan açılıyor rahatlıkla metin belgeleri

ama şuan açılıyor rahatlıkla metin belgeleri
bilmiyorum detaylı bakmadim sadece programi açtim ama malwarebytes ile tarama yapin bir

vpn ile indiriliyor hocam
Malwarebytes'de temiz çıktı ama sadece 200 bin dosya tarıyor? hocam pekala spotify'dan nasıl ve niye çıkış yapıldı hocam bu bir virüs belirtisi midir ve keylogger cart curttan şifremi bulmaya çalıştığı için mi hesaptan çıkmıştır?

Malwarebytes beni gerçekten şuan çok şaşırttı Kaspersky'ın bulamadığı virüsleri buldu

1754210492220.webp

Oyunçeviri benim için bitmiştir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,081
Üyeler
183,376
Son üye
playbroker
Geri