mehmettici
80+ Silver
2 gunde 1 tb iner dedigimi yapin format sonra tekrar format100 e 20 hocam internetim
2 gunde 1 tb iner dedigimi yapin format sonra tekrar format100 e 20 hocam internetim
bir daha böyle işlere kalkışmayacağım tekrardan çok teşekkür edeirm2 gunde 1 tb iner dedigimi yapin format sonra tekrar format
yarın atma kanka at hemen işte, yarına bırakırsan bırak senin, sülalenin bilgilerini bile alırlar.180 e 20 hocam internetim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben yarın format atacağım o zaman sonra tekrardan format atacağım değil mi sonra başka bişey yapmama gerek yok?
Çoktan gitmiştir bile bilgiler.Tamamdır hocam çok sağolun
bir daha böyle işlere kalkışmayacağım tekrardan çok teşekkür edeirm
Banada bir ders oldu inşallah bilgilerimin çoğu çalınmaz
atin bakalim sanal makinedeHocam hile ve pack i atayım mı
ikiside olabilir
atin bakalim sanal makinede
atin bakalim sanal makinede
Kaspersky çözer işi hocam rahat olGeçenlerde gta 5 hilesi indirmiştim 1 hafta önce falan bugünde fivem için pack arıyordum pack indirdim ve fave arena pvp girdim oynarken bir anda dondu ve şöyle bir şey çıktı Alıntıyı görüntülesonra yazan sunucuya girdirmeye çalıştı bende girmedim ve bir dosya indirmeye çalıştı Windows defender indirtmedi sonra malwerbytes dan tarama yaptım boş çıktı silip kaspersky ı indirip tarama yaptım hızlı tarama 2 dosya buldu ve sildim. Yandexten bilgileriniz kopyalanıyor diye bişey çıktı onuda reddettim ve Şuan kaspersky dan tam tarama yapıyorum %40 ı doldu tam tarama yaptıktan sonra bir şey çıkarsa silsem bile format atayım mı?
Karaladığım yerde ip adresim falan yazıyordu