Virüs bulaştığından dolayı yapamamışsın zaten eğer virüs girmese yapacaktın.Dostum indirdim yapmadım sildim sonra yaptım diye bişey yazmadım herkes niye kinlenmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yardım için açtım bu konuyu
Virüs bulaştığından dolayı yapamamışsın zaten eğer virüs girmese yapacaktın.Dostum indirdim yapmadım sildim sonra yaptım diye bişey yazmadım herkes niye kinlenmiş
Yardım için açtım bu konuyu
elemanların girdiği triplere bak sanki nasayı hacklemişler ag POJFDSGOJSDFGĞOPĞSDFJG
format daha kısa sürerGeçenlerde gta 5 hilesi indirmiştim 1 hafta önce falan bugünde fivem için pack arıyordum pack indirdim ve fave arena pvp girdim oynarken bir anda dondu ve şöyle bir şey çıktı Alıntıyı görüntülesonra yazan sunucuya girdirmeye çalıştı bende girmedim ve bir dosya indirmeye çalıştı Windows defender indirtmedi sonra malwerbytes dan tarama yaptım boş çıktı silip kaspersky ı indirip tarama yaptım hızlı tarama 2 dosya buldu ve sildim. Yandexten bilgileriniz kopyalanıyor diye bişey çıktı onuda reddettim ve Şuan kaspersky dan tam tarama yapıyorum %40 ı doldu tam tarama yaptıktan sonra bir şey çıkarsa silsem bile format atayım mı?
Karaladığım yerde ip adresim falan yazıyordu
Peki tam taramadan çıkan tehditleri silsem format atmama gerek var mıdır?format daha kısa sürer
Sen burda boşuna vakit harcıyon pc ye format at, sonra ikinci formatı atman lazım peş peşe burda bekleme boşuna.Peki tam taramadan çıkan tehditleri silsem format atmama gerek var mıdır?
Ya arkadaşlar ders olmuştur yazmak yerine çözüm odaklı şeyler yazarmısınız????
Şimdi görebildim hocam diğer arkadaşların mesajlarının arasında kalmış peki format atmasam dediğim gibi taramada çıkan tehditler silsem olur mu? Çünkü pc de 1tb şey indirilicozum odaklida yaziyoruz bakmiyorsunuz cidden bir ders olmuş birdaha hile kullanmayin
virus kendini gizlemiştir format atin sonra bidaha format atin akn olsa sorun şuan akn diye bir şey yok internetinizde 24 mbps ustu ise hepsini 3 gune telafi edersinizŞimdi görebildim hocam diğer arkadaşların mesajlarının arasında kalmış peki format atmasam dediğim gibi taramada çıkan tehditler silsem olur mu? Çünkü pc de 1tb şey indirili
180 e 20 hocam internetimvirus kendini gizlemiştir format atin sonra bidaha format atin akn olsa sorun şuan akn diye bir şey yok internetinizde 24 mbps ustu ise hepsini 3 gune telafi edersiniz