Neler Yeni

Lgs için ders çalışma isteğim yok

tnhnkyl1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ahmet Tunahan Akyol
Merhabalar bu sene lgs ye gireceğim ders çalışıyorum çalışmasına günde 1 saat vs. Ama bu süre gerçekten çok az ders çalışma isteğim yok bir sene boyunca dişimi sıksam sonra hayatımı yaşayabilirim ama olmuyor denemelerde türkçe 19D mat 20D fen 18D gibi oluyor hedefim 460 puan kahramanmaraş fen lisesini hedefliyorum babamın çalıştığı lise ne yapmam lazım nasıl kendimi ders çalışmaya ikna edeceğim bilmiyorum.

tnhnkyl1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ahmet Tunahan Akyol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kolaylık zorluk derecesine göre puanlar değişse de yüzdelikler çok oynamaz ben de senin gibiydim çok istek yoktu ha senden biraz daha fazla çalışıyordum ama dişini sık dostum iyi liselere yerleştiğinde ortam biraz daha iyi, dediğin olay çok normal ama dediğim gibi şimdi hedefe asılman sana yarar

tnhnkyl1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ahmet Tunahan Akyol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kolaylık zorluk derecesine göre puanlar değişse de yüzdelikler çok oynamaz ben de senin gibiydim çok istek yoktu ha senden biraz daha fazla çalışıyordum ama dişini sık dostum iyi liselere yerleştiğinde ortam biraz daha iyi, dediğin olay çok normal ama dediğim gibi şimdi hedefe asılman sana yarar
Bazı günler günde 6 saate çıkıyor ama hergün gelmiyor bu istek

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
yunusemre
Merhabalar bu sene lgs ye gireceğim ders çalışıyorum çalışmasına günde 1 saat vs. Ama bu süre gerçekten çok az ders çalışma isteğim yok bir sene boyunca dişimi sıksam sonra hayatımı yaşayabilirim ama olmuyor denemelerde türkçe 19D mat 20D fen 18D gibi oluyor hedefim 460 puan kahramanmaraş fen lisesini hedefliyorum babamın çalıştığı lise ne yapmam lazım nasıl kendimi ders çalışmaya ikna edeceğim bilmiyorum.
obp yuksekse lgs ye gırmeye gerek bıle yok tabı lıseden lıseye degısır cevrende ıyı bır obp ıle alan lıse varsa onu hedefle

anonim3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
miyuw
birçok liseye ortalama ile giriliyo yazılılarını yüksek tutsan yeter hedefini fen lisesi veya nitelikli bir lise olarak seçmezsen tabi ki..

DeH$et

80+ Silver
Güzel bir hedefin var netlerin de düşük degil keske senin yerinde olsaydım da calisip fen lisesine girseydim çünkü yks için büyük avantaj oluyor ortami

Top Bottom