Neler Yeni

Temudan Teknolojik ürün neler alınabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Polat Bey
Aslında sizden tavsiye isteyecektim alınabilecek laptopa özel olabilir veya bu fiyat bandında alınabilecek dediğiniz işe yarar dediğiniz neler var önerir misiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
mustafa soydaş
Aslında sizden tavsiye isteyecektim alınabilecek laptopa özel olabilir veya bu fiyat bandında alınabilecek dediğiniz işe yarar dediğiniz neler var önerir misiniz ?
Macbook air 2020 kullanıyorum temu dan şeffaf koruyucu kılıf aldım çok memnunum, ekran koruyucu jelatini aldım çizilmesin diye oda kaliteli sayılır cam alsaydım daha iyi olurdu biraz benden kaynaklı hava kabarcıkları kaldı, birde touchpad için koruyucu jelatin aldım ve son olarak 2 adet type-c çıkışı olduğu için hub çoğaltıcı aldım hepsinden gayet memnunum çanta almayı planlıyorum bu kadar benden :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Polat Bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada fiyat belirtmemişsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende bugün aldım beyazını :)
Bütçe sınır değil de sadece aklıma gelmiyor alıncak şeyler sizlerin aldıklarından yola çıkarak çanta olarak nasıl bir şey demiştiniz

Reyconjeff

80+ Bronze

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Mahir Cengiz

Sidar...

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Sidar Özel
Temudan nasıl alışveriş yapılır bu para sınırı ile ilgili nasıl bir yol izliyoruz anlatırsanız sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
mustafa soydaş
Hocam kuponu nasıl aldı
Sanırım bu soru bana sepetimdeki ürünü alacağım diyorum ama biraz pahalı arkadaşıma %20 indirim sağlamışsınız banada verirseniz almak isterim dedim ilk başta promosyonlara katılın vs dedi anladım dedim yardımcı olamayacaksınız ürünü alamayacağım maalesef deyince %20 kupon tanımlamamı ister misiniz dedi evet diyorsun bu kadar :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temudan nasıl alışveriş yapılır bu para sınırı ile ilgili nasıl bir yol izliyoruz anlatırsanız sevinirim
Zaten temu 1050 tl yi geçince uyarı veriyor alamıyorsun bu 1050 vergisiz fiyat yani aldığın ürün 1000tl vergi ile 1600 e geldi diyelim önemli değil senin vergisiz sepetindeki ürünlerin 1050tl yi geçmemesi gerekiyor

Top Bottom