Hocam peki mcu olarak 199 daha iyi değil mi açıkçası hem 199 dongle uzatıcısı bulunmuyor ondan uzağım biraz apex 1600 pro 1400 tl.https://www.eloshapes.com/mouse/compare?p=ajazz-aj159-apex-vs.-ajazz-aj199-pro-4k ergonomik farklılıklarını bir kenara bırakırsak, apex daha iyi donanımsal özelliklere sahip.
Max 1600 hocam sarı siteden alacaktım aslında apexi nordic mcu ryouenden daha iyi diye biliyordum.Hayır değil 159 daha gelişmiş bir model. MCU'lar hakkında bilgimiz yok. Sizin bütçeniz nedir?
Apexte pan1080 mcu yok muydu? Öyle söyleniyordu hatta yanlış hatırlamıyorsam forumdan bir arkadaş yine konusunu da açmıştı.Hayır değil 159 daha gelişmiş bir model. MCU'lar hakkında bilgimiz yok. Sizin bütçeniz nedir?
Benim bilgim yoktu açıkçası ama konuyu şimdi gördüm. Bir arkadaş mcu'nun resmini paylamış pan1080 şuan güncel kullanılan nordic 52840'ın yarısı etmez. Hatta 52833'ten de kötü. Ama bütçe'de değerlendirirsek normal gibi. Bir taraftan şimdi baktım benzer fiyata darmoshark m3s pro var. Bilemiyorum altan.Apexte pan1080 mcu yok muydu? Öyle söyleniyordu hatta yanlış hatırlamıyorsam forumdan bir arkadaş yine konusunu da açmıştı.
Benim bilgim yoktu açıkçası ama konuyu şimdi gördüm. Bir arkadaş mcu'nun resmini paylamış pan1080 şuan güncel kullanılan nordic 52840'ın yarısı etmez. Hatta 52833'ten de kötü. Ama bütçe'de değerlendirirsek normal gibi. Bir taraftan şimdi baktım benzer fiyata darmoshark m3s pro var. Bilemiyorum altan.
Konudaki arkadaş iyi şişirmiş ama sanıldığı kadar sorunsuz değil ve asla 52840'a eşit olamaz. Ayrıca çok tutarlı olarak çalışmadığı bilinen, bununla birlikte üretici firmanın neden MCU'yu gizlediği anlaşılıyor. Eğer nordic kullansaydı her fotoda bunu reklam olarak kullanırlardı. Konudaki arkadaş mesaj sayısının verdiği yetkiye dayanarak bolca sallamış. Ama öyle aman aman bir mcu değil. Özellikle 8K için.Şu konuya da bakabilirsiniz hocam. PAN1080 kötü bir mcu değil, konudaki bilgilere göre 52840 ile eşit sayılır.AJAZZ MOUSE MCU REHBERİ/KIYASLAMA/KANIT
PİYASAYİ KAVURAN AJAZZ 159 PRO MCU PAN180 /APEX(BİLİNMİYOR) KARSİLASTİRİLAN MCULAR VE MOUSELAR ŞUNLARDIR ; 1.Dareu a950 pro (nordic 52833) (Rampage zenith pro ile aynı sayılır) 2.Lamzu Atlantis pro(nordic 5340) 3.Ajazz 159 pro( pan180 denildi.) 4. Ajazz 159 apex(bilinmiyor) İLK KIYASLAMA...forum.donanimarsivi.com
Hocam ben 1k da kullanacağım sıkıntı yaratırmı ?Konudaki arkadaş iyi şişirmiş ama sandıldığı kadar sorunsuz değil ve asla 52840'a eşit olamaz. Ayrıca çok tutarlı olarak çalışmadığı bilinenen, bununla birlikte üretici firmanın neden MCU'yu gizlediği anlaşılıyor. Eğer nordic kullansaydı her fotoda bunu reklam olarak kullanırlardı. Konudaki arkadaş mesaj sayısının verdiği yetkiye dayanarak bolca sallamış. Ama öyle aman aman bir mcu değil. Özellikle 8K için.
Alıntıyı görüntüle
Hayır.Hocam ben 1k da kullanacağım sıkıntı yaratırmı ?
Hayır hocam sorun olmaz.Hocam ben 1k da kullanacağım sıkıntı yaratırmı ?