Neler Yeni

1000-1500 arası klavye

Elfceei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Elif Ece Gündüz
Bütçe
1500
Merhaba Bayadır araştırma yapıyorum ancak bulamadım. İsteklerim şunlar

1-%80 veya %75 olmasını istemiyorum. %60 bana göre küçük çünkü f tuşlarını kullanıyorum, %100 olmasını da istemiyorum çünkü masamda biraz yer açılmasını istiyorum.

2-membbra ya da mekanik fark etmez. Ancak mekanik olursa red ya da brown olsa iyi olur çok sesli sevmiyorum.

3-tkl olsa iyi olur ama olmasa da olur yani çok önemlisi değil.

Fiyatı da zaten belirtmiştim 1000-1500 arası bir gaming Klavye arıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oto klavye bozmuş %75 ya da %80 istiyorum*

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mehmet sunal
sahibindende veya forumda kutusu açılmamış aula f75 bu fiyata alabileceğiniz açık ara en iyi klavye olur

markasından dolayı önyargı ile yaklaşmayın epomaker işbirliğiyle üretilmiş çok kaliteli bir klavye

Elfceei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Elif Ece Gündüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sahibindende veya forumda kutusu açılmamış aula f75 bu fiyata alabileceğiniz açık ara en iyi klavye olur

markasından dolayı önyargı ile yaklaşmayın epomaker işbirliğiyle üretilmiş çok kaliteli bir klavye
Onu tüm forum aldı biliyorum ama hem sanırım o klavye type c hem de bütçemi aşıyor maalesef onu alamam

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
mustafa soydaş
Onu tüm forum aldı biliyorum ama hem sanırım o klavye type c hem de bütçemi aşıyor maalesef onu alamam
kablo type-c diğer ucu usb kablolu kullanacaksanız problem olmaz ki üzerinde 2.4ghz alıcısı ile geliyor pc de bluetooth var ise bluetooth ile de bağlayabilirsiniz bir düşünün derim

Elfceei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Elif Ece Gündüz
kablo type-c diğer ucu usb kablolu kullanacaksanız problem olmaz ki üzerinde 2.4ghz alıcısı ile geliyor pc de bluetooth var ise bluetooth ile de bağlayabilirsiniz bir düşünün derim
Teşekkür ederim iyi günler

Elfceei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Elif Ece Gündüz
Maalesef 2. El almıyorum, teşekkür ederim.

Top Bottom