aula f75 alArkadaşlar klavye bakıyorum da kafamda başlıktaki var bu fiyata veya daha uyguna daha iyisi var mı veya bu alınır mı bu fiyata
Numpadli klavyeler önceliğim diyebilirimaula f75 al
Teşekkürler araştırıyorum şuanlık başka bulamazsam bunu düşünüyorumapex 3 te kullandım şuan apex 3 tkl kullanıyorum klavyenin hiç eksi yanını görmedim alabilirsin.
ak992 ilgilenir misinNumpadli klavyeler önceliğim diyebilirim
sıfır var bende ilgilenirsen ucuza bırakırımGüzel duruyor listeye attım ama 3k biraz fazla yinede favoride teşekkürler
apex3 tkl almayı planlıyorum fiyatı daha makul olduğu için başka önerisi olan var mı arkadaşlar numpadsiz klavye bakmıyorum en kötü ok tuşları olanlara bakıyorum tkl gibiapex 3 te kullandım şuan apex 3 tkl kullanıyorum klavyenin hiç eksi yanını görmedim alabilirsin.
aldın mıapex3 tkl almayı planlıyorum fiyatı daha makul olduğu için başka önerisi olan var mı arkadaşlar numpadsiz klavye bakmıyorum en kötü ok tuşları olanlara bakıyorum tkl gibi
Apex 3 tkl kullanıyorum ışıkları hoşuma gitmiyor mekanik değil onun dışında kablosunu oynatınca bağlantısı kopuyor 1 saniyeliğine ama kullanımdan olduğunu düşünüyorum alınır rgb ve swicht dert değlseArkadaşlar klavye bakıyorum da kafamda başlıktaki var bu fiyata veya daha uyguna daha iyisi var mı veya bu alınır mı bu fiyata
yok dostum havit kbl 884L aldım düşünürsen tavsiye ederim gayet hoş klavye ama ben 1.5k TL'ye aldım 1 ay önce şuan artmış fiyatıaldın mı
apex 3 yada razer ornata v3 tkl arasında kaldım valla bende birisi 6 aylık birisi 2 aylık aynı parayayok dostum havit kbl 884L aldım düşünürsen tavsiye ederim gayet hoş klavye ama ben 1.5k TL'ye aldım 1 ay önce şuan artmış fiyatı