Neler Yeni

❓BİOS Güncellemesi ❓

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Batuhan
Yeni pc kurulumu sonrası bios içinden mi bios güncellemek daha iyi olur yoksa bios flashback+ ile mi?
birde yabancı bir forumda işlemci ram takmadan bu işlemi yapın diyordu fark var mı ?

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Ben daha geçen gün kendi sitesinden flashbelleğe atıp bios üzerinden günceledim, pek bir farkı olduğunu düşünmüyorum.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,939
İsim
Emre Zengin
Yeni pc kurulumu sonrası bios içinden mi bios güncellemek daha iyi olur yoksa bios flashback+ ile mi?
birde yabancı bir forumda işlemci ram takmadan bu işlemi yapın diyordu fark var mı ?
Direkt BIOS üstünden güncelle flash bellek ile.

TechGuy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Cemil Ciger
Hiçbir farkı yok. Hangisi kolayına geliyorsa öyle güncelle.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,939
İsim
Emre Zengin
işlemci ram takılıyken farkı var mı ?
Yok. BIOS Flashback daha çok BIOS işlemciyi görmüyorsa, BIOS'u güncellemek için kullanılıyor. BIOS üstünden güncellemen daha kolay olacaktır.

Onur. K

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Onur
Yok. BIOS Flashback daha çok BIOS işlemciyi görmüyorsa, BIOS'u güncellemek için kullanılıyor. BIOS üstünden güncellemen daha kolay olacaktır.
Reis yeni sistem topladım tıpkı dediğin gibi işlemciyi görküyor anakart Cpu ledi yanıyor 3 defa da uyarı sesi veriyor flash back ile güncellemeyi denedim bir kaç kere olmadı acaba işlemci ve rami söküp mü denesem

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis yeni sistem topladım tıpkı dediğin gibi işlemciyi görküyor anakart Cpu ledi yanıyor 3 defa da uyarı sesi veriyor flash back ile güncellemeyi denedim bir kaç kere olmadı acaba işlemci ve rami söküp mü denesem
ben güncellerken öyle görmüştüm takmamıştım bios içinden güncellerken önemi yok, ama olabilir dediğin gibi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,939
İsim
Emre Zengin
Flashback yaptığın halde mi ışık yakmaya devam etti? Yeni konu açarsan çözmeye çalışırız sorununu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,785
Üyeler
163,725
Son üye
Ahmet Gökdeniz
Top Bottom