Neler Yeni

Bios sonrası açılmayan Anakart kurtarılabilir mi?

Yusufxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf
Aorus 470X ultra gaming Anakartım var Bios güncellemesi sonrası Açılmıyor Çift bios var ama ne yaparsam yapayım bir türlü yapamadım günlerce uğraştım. Kurtarılabilir mi? bilgisi olan varmı yoksa yeni anakart mı almam lazım?

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,415
İsim
Hamza Ziya Üstün
Uzantı bin olması lazım diye hatırlıyorum. 2. Dediğimle uğraşmana gerek kalmaz benimki eski ve desteği olmayan bir anakarttı bios dosyalarını çok zor bulmuştum. Sadece tedbir olarak yedekleyin

eren23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Eren
Aorus 470X ultra gaming Anakartım var Bios güncellemesi sonrası Açılmıyor Çift bios var ama ne yaparsam yapayım bir türlü yapamadım günlerce uğraştım. Kurtarılabilir mi? bilgisi olan varmı yoksa yeni anakart mı almam lazım?
Çok zor ama bazı modellerde evet

Yusufxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf
Uzantı bin olması lazım diye hatırlıyorum. 2. Dediğimle uğraşmana gerek kalmaz benimki eski ve desteği olmayan bir anakarttı bios dosyalarını çok zor bulmuştum. Sadece tedbir olarak yedekleyin
hocam sanırım bin değil benim bioslar bin olarak değiştirsem olur mu veya ne yapmam lazım

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,415
İsim
Hamza Ziya Üstün
Rom iner yüksek ihtimalle. Atıyorum x470.rom diye. Yeniden isimlendir diyince noktadan öncesini seçiyor ancak fareyi kullanarak rom yazan yeri seçip yerine bin yazmanız yeterli.

Yusufxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf
Rom iner yüksek ihtimalle. Atıyorum x470.rom diye. Yeniden isimlendir diyince noktadan öncesini seçiyor ancak fareyi kullanarak rom yazan yeri seçip yerine bin yazmanız yeterli.
Hocam back-end developerim zaten bilgisiz birisi değilim o kadar ama yinede teşekkür ederim sormak istediğim şey; yeniden adlandırıp rom olarak değiltirsek çalışır mı yoksa başka bir yolu mu var sen indirdiğinde rom olarak mı inmişti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam back-end developerim zaten bilgisiz birisi değilim o kadar ama yinede teşekkür ederim sormak istediğim şey; yeniden adlandırıp rom olarak değiltirsek çalışır mı yoksa başka bir yolu mu var sen indirdiğinde rom olarak mı inmişti
pardon bin yazacaktım

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,415
İsim
Hamza Ziya Üstün
Çalışır hocam ben de romdan bine çevirdim de yaptım diye hatırlıyorum. Zaten yedekler de elinizde olacak çalışana kadar denersiniz.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,415
İsim
Hamza Ziya Üstün
Neyi 1.8v kullanacaksınız anlamadım. Lehimlik işiniz yok

Yusufxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf
Neyi 1.8v kullanacaksınız anlamadım. Lehimlik işiniz yok
biostan dolayı 5v kullanırsam yakabiliyor ondan dolayı 1.8vlık ekler var takılıyor technopatta anlatılıyordu birazda araştırdım 1.8v kullanmalıymışım o şekilde yapacam çarşamba ürün elime ulaşacak pc bulmam lazım sadece

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,415
İsim
Hamza Ziya Üstün
Şöyle bir konu da var. O dediğiniz ek çok da gerekli değil

Yusufxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf
Şöyle bir konu da var. O dediğiniz ek çok da gerekli değil
teşekkür ederim ve eski tür anakartlarda evet 3v 5v kullanılıyor ama biosun kendi modelinden baktığım zaman üreticinin sitesinde 1.6-2v diyor yani 5v ile yaparsam çipin yanma olasılığı var zaten direkt kargoda beraber geliyor ekstra ücret ödemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,124
Üyeler
163,782
Son üye
alpinko
Top Bottom