Neler Yeni

Yardım Arabadan Anlayan Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olun Acil Yardım Lazım!!

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Ahmet
Arkadaşlar merhaba 2012 model renault megane 3 edc arabamız var son zamanlarda arabada bir sorun var gibi sanki 2 ay önce babam arabayla tırcıların mazot alabilmek icin sıraya girdigi bir yerden 35₺ ye mazot almıs normalde fiyatı o zamanlar 42₺ falandı aldıgı yer türk petrolleri ve fişi de var ondan 1 ay sonra havalar soğuduğunda tek marşta zor calısmaya basladı ve hala aynı durumda ancak bugun söyle bir sey oldu araba start stoplu ilk marsı verdim 10 saniye denedi çalışmadı ve stop etti ardından 2.marşta araba güçlükle calıstı (araba 5 gündür falan yatıyor babam şehir dısında o yuzden ben inip yarım saat civarı arabayı rolantide calıstıyorum) sizce arabanın sorunu ney babamın gelip servise goturmesini bekleyenr kadar arabayı calıstırmaşı mıyım ambele durumu olur mu ??

Palo DAYI 👑

80+ Gold

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
978
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Yakıt saf ve masum değil galiba, arabanın namusu kirlenmiş olabilir.

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
978
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzman yardımı alana kadar pek bir aksiyonda bulunmamak.
Hocam peki arabayı calıstırmalı mıyım babam gelene kadar cunku calıstırmazsam aku bitecek calıstırınca da ambeleye kalkacak diye korku var icimde

idas0320

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
akif
Uzman yardımı alana kadar pek bir aksiyonda bulunmamak.
yardım etmiyorsan insanlarla dalga geçme

konu sahibi arkadaşım önce filtreler kontrol edilmeli ben yerinde olsam direk filtreleri değiştiririm. Dua edin mazot pompası arızalanmış olmasın iş büyür.Arabayı çalıştır mazot filtresinin oraya odaklan dinle takır takır ses geliyor mu.Yerinizde olsam gider filtre değiştiririm hemen,en kötü önceden değişmiş olursunuz

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
978
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon

konu sahibi arkadaşım önce filtreler kontrol edilmeli ben yerinde olsam direk filtreleri değiştiririm. Dua edin mazot pompası arızalanmış olmasın iş büyür.Arabayı çalıştır mazot filtresinin oraya odaklan dinle takır takır ses geliyor mu.Yerinizde olsam gider filtre değiştiririm hemen,en kötü önceden değişmiş olursunuz
Dalga geçen yok, kişinin kendisi bile alınmamışken ahlak şovalyeciliği yapmak sana düşmüyor.

idas0320

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
akif
Dalga geçen yok, kişinin kendisi bile alınmamışken ahlak şovalyeciliği yapmak sana düşmüyor.
arabanın namusu kirlenmiş olabilir. lafı normal mi
arkadaşın yaşı belli ki küçük, anlamamış saygısızlığını. umarım daha beteri başına gelir senle sağlam dalga geçen olur aklına bu yaptığın gelsin.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Ahmet

Hocam herhangi bir ses gelmiyor çalıştıktan sonra normal şekilde çalışıyor tek sorun marş alırken oluyor.

AGK22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Abdullah Gök
Kısa sürede akü bitmez baban gelince baktırır. Kızdırma bujileri artık görevini tamamlamış olabilir soğuklar başladı ondan da kaynaklanabilir bir çok nedeni olur

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Berkecan Ergin
Birçok sebebi olur, araçta hala o zaman alınma yakıt var ise aracı çalıştırmaman daha iyi olur, yatsın araba bir şey olmaz en fazla akü boşalır ama yakıt sorunu var ise ve çalıştırdıkça zarar artar. Geldiği zaman ustaya çeker arabayı o şekilde bakılır

Nezha

80+ Bronze
Kızdırma (Isıtma) bujisine baktırın sorun yakıtta çıkmazsa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olduğu yerde arabayı çalıştırmak akünün ömrünü uzatmaz kullanmanız lazım zaten. Kalsın kenarda. Baban geldiğinde sanayiye götürüp sökerler depoyu bakarlar partikül nasıl diye. Ya da tahliye ederler direkt tüm depoyu üstüne taze mazot çekerler.

Top Bottom