Neler Yeni

Öneri AULA F75 HAKKINDA BILGI DEPOSU KONUSU

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ahmet
Bu forum sayesinde klavyeyi tanıdım aldım. Gerçekten çok teşekkür ederim. Kısayolları yazan arkadaşın da emeğine sağlık. Bir de mouse önerisi vardı bu siteden almadığıma pişman oldum

KharKhad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murat KARAKAYA
Arkadaşlar klavye geldi, iyi ki almışım diyorum, indirim konuları açan herkese teşekkürler.
2 sorum olacaktı,
1. bilgisayarı kapadığımızda klavyeyi de arkadaki 2.4G'den kapalı konuma getirmemiz şart mı ? kullanmayınca kendini kapatıyor mu ?
2. Samsung şarj aletim hemen bilgisayarımın yanında takılı, onunla klavyeyi şarj etsem sorun olur mu adaptörüm şu (https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ep-t2510n-type-c-hizli-sarj-adaptoru-25w-siyah.html) kablosu klasik samsung type c giriş.

KharKhad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murat KARAKAYA
1. kapatır.
2. type c herhangi bir kabloyla şarj edebilirsin.
Teşekkürler hocam, şarj adaptörü 25W olduğu için etkiler mi diye merak etmiştim, cevaplar için teşekkür ederim :)

LaLLo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Cem GÜLBENAT
arkadaslar pc de takılırken örneğin film izlerken klavye 3-5 dk sonra ısıkları falan kapatıyor uyku moduna geciyor sanırım.Fakat diyelim ki sesi kısacagım yada yükselteceğim ses topunu ceviriyorum ama klavye uyannmıyor ve ses yükseltip alçaltamıyorum.Bunun bir ayarı var mı ? her defasında ses seviyesi ayarlamak için klavyenin herhangi bir tusuna basıyorum ki klavye aktif hale gelsin de ses topunu kullanabileyim.

Top Bottom