Neler Yeni

Çözüldü✓ 3070 ti ekran kartını besleyecek 2000-2500 tl arası psu önerileri

MİMBBB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berk bahtiyar baykara
Bütçe
2500
Bugün sabah bilgisayardaki deepcool marka 650 wattlık psu ömrünü tamamladığı için
İşlemci : 5600 x
Soğutma : 120 mm hava soğutma
Ekran Kartı : 3070 ti
Ssd : 1 tb mld m2 ssd
Ram : 8*4 = 32 gb ram

olan sistem için psu ya ihtiyacım var aniden meydana geldiği için bütcem çok yok ama almışken 750 wattlık bir psu alıp geleceğe yönelik ekran kartı yükseltmesi yapabilirim belki ,
bilgisayarı genellikle 3 boyutlu modelleme yüksek vram kullanan programlarda yoğun kullanıyorum , onun için ekran kartım yoğun çalışıyor , çok da patlamaya müsait olmayan psu önerilerine açığım fikirlerinize ihtiyacım var
şimdiden teşekkürler

MİMBBB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berk bahtiyar baykara
Hahah o zaman fsp 700 alırım artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki 2400 bandında bu ürün nasıl sizce
Corsair cx750 atx modeli

Son düzenleme:

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Selim
paraya kıyarken de hemen marka değerine atlamamak gerekiyor ama
evet burda cimriliğe karşıyım ama
bazı arkadaşlarımız da hemen markanın adına güvenerek beğendiği seride çok da başarılı iş çıkarılmayan ürünlere atlayabiliyor
(bu sadece psu için değil aslında ama marka algısı bazen insana da hata yaptırabiiyor )
Evet marka algısı da kötü bir şey yanlış hatırlamıyorsam msi 650w olanında kronik sorun vardı bu yüzden marka takıntısı içerisine girmemek gerekiyor tabii ki marka takıntısına girmeyelim diye bomba psulardan alın demiyorum iyi araştırmak gerekiyor PSU işi biraz sıkıntılı binlerce TL sisteme para verip aslında tüm sistemi çöp edecek bir ekipmana özel bir araştırma yaparak almak faydalı olur o dönem çok pahalı bir sistemi yakmak üzere olduğum için korkudan hiç araştırma yapmadan direkt marka üzerinden PSU aldım.

Top Bottom