Para varsa alinabilie fakat deger mi tartisilir fiyati cidd 5k olsa alinirdi ama 6k olunca dusunduruyor(f/p acisindan)Peki 6k fiyatı var indirim beklenir mi aliyimi sence veya bu fiyata daha iyisi varm ı
O fiyat aralığındaki en iyi oyuncu kulaklığı. Hs80 wireless 5.4k şuan.Nova 1 diyen olursa engelle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hs80 deneyimlerinizden bahsedermisiniz, almayı düşünüyorum max modelini
Nova 7 iyi değilNova 7 al hocam hs80 bence iyi bir kulaklık değil
Cloud 2 ve 3 wireless,nova 7,hs80,razer barracuda x 2021,sennheiser accentum.Bu kulaklıkları kullandım alacağınız bir ürün var ise kıyas yaparak size bilgi aktarımı yapabilirim dostlar.
Ürün elime ulaştı.Malzeme kalitesi olarak kaliteli.Mikrofonu beklediğimden daha iyi.Hs80 ile bile yarışabilir.Ses konusuna gelirsek fps testi yapmadım çünkü fps oyunlarını aktif şekilde oynamıyorum.Müzik performansı ortalama.Pişman etmez diyebilirim fakat çok iyi de demem.o zaman cloud 3'ün ben kablolusunu demiştim sizde kablosuzunu almışsınız gelince sizden ricam tekrar dönüş yapar mısınız? bu arada başka önerebileceğiniz kulaklık varmıdır araştırma yapayım biraz
dün biraz inceleme vidolarına falan baktım ses izalasyonu kötüymüş sanırım yalıtımı yani onun dışında bende beğendim kablolusuna da baktım da o biraz kafamı karıştırdı acelem yok zaten genel olarak biraz daha kullanıp belirtirseniz çok mükemmel olur bende bu zaman da inidirmleri vs. kovalarımÜrün elime ulaştı.Malzeme kalitesi olarak kaliteli.Mikrofonu beklediğimden daha iyi.Hs80 ile bile yarışabilir.Ses konusuna gelirsek fps testi yapmadım çünkü fps oyunlarını aktif şekilde oynamıyorum.Müzik performansı ortalama.Pişman etmez diyebilirim fakat çok iyi de demem.
Kime göre neye göre iyi değilO fiyat aralığındaki en iyi oyuncu kulaklığı. Hs80 wireless 5.4k şuan.
Nova 7 iyi değil