Neler Yeni

Bilgisayar kulaklık Önerisi

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
EnsarTelli
Hocam 2019 dan beri arctis 3 kullanıcısıyım daha 1 kere sorun yaşamadım gözüm kapalı öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aktif rust oyuncuyum günde 10 saate yakında takıyorum

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,298
İsim
Emir
Peki 6k fiyatı var indirim beklenir mi aliyimi sence veya bu fiyata daha iyisi varm ı
Para varsa alinabilie fakat deger mi tartisilir fiyati cidd 5k olsa alinirdi ama 6k olunca dusunduruyor(f/p acisindan)

goku010203

80+ Bronze
Nova 1 diyen olursa engelle

Hs80 deneyimlerinizden bahsedermisiniz, almayı düşünüyorum max modelini
O fiyat aralığındaki en iyi oyuncu kulaklığı. Hs80 wireless 5.4k şuan.

Nova 7 al hocam hs80 bence iyi bir kulaklık değil

Cloud 2 ve 3 wireless,nova 7,hs80,razer barracuda x 2021,sennheiser accentum.Bu kulaklıkları kullandım alacağınız bir ürün var ise kıyas yaparak size bilgi aktarımı yapabilirim dostlar.
Nova 7 iyi değil

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,298
İsim
Emir
o zaman cloud 3'ün ben kablolusunu demiştim sizde kablosuzunu almışsınız gelince sizden ricam tekrar dönüş yapar mısınız? bu arada başka önerebileceğiniz kulaklık varmıdır araştırma yapayım biraz
Ürün elime ulaştı.Malzeme kalitesi olarak kaliteli.Mikrofonu beklediğimden daha iyi.Hs80 ile bile yarışabilir.Ses konusuna gelirsek fps testi yapmadım çünkü fps oyunlarını aktif şekilde oynamıyorum.Müzik performansı ortalama.Pişman etmez diyebilirim fakat çok iyi de demem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
BUĞRA
Ürün elime ulaştı.Malzeme kalitesi olarak kaliteli.Mikrofonu beklediğimden daha iyi.Hs80 ile bile yarışabilir.Ses konusuna gelirsek fps testi yapmadım çünkü fps oyunlarını aktif şekilde oynamıyorum.Müzik performansı ortalama.Pişman etmez diyebilirim fakat çok iyi de demem.
dün biraz inceleme vidolarına falan baktım ses izalasyonu kötüymüş sanırım yalıtımı yani onun dışında bende beğendim kablolusuna da baktım da o biraz kafamı karıştırdı acelem yok zaten genel olarak biraz daha kullanıp belirtirseniz çok mükemmel olur bende bu zaman da inidirmleri vs. kovalarım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,402
Üyeler
167,837
Son üye
kmrlp
Top Bottom