Neler Yeni

Bilgisayar kulaklık Önerisi

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Murat Aslan
Peki 6k fiyatı var indirim beklenir mi aliyimi sence veya bu fiyata daha iyisi varm ı
Nova 7 al hocam hs80 bence iyi bir kulaklık değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cloud 2 ve 3 wireless,nova 7,hs80,razer barracuda x 2021,sennheiser accentum.Bu kulaklıkları kullandım alacağınız bir ürün var ise kıyas yaparak size bilgi aktarımı yapabilirim dostlar.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Enis Solak
Nova 7 kullanıyorum çok kaliteli bir kulaklık. Tiz ağırlıklı bir kulaklık steelseries uygulaması içinden equalizer ayarı yapabiliyorsunuz ama stock haliyle basslar öyle vurmuyor ama bunu söylediğim için kötü bir kulaklık gibi algılamayın kelimenin tam anlamıyla harika bir kulaklık kesinlikle tavsiye ederim. Kimi kulaklık kafanın tepe noktasına baskı yaptığı için ağrı yapıyor ama nova 7'yi 1 seneden fazladır kullanıyorum asla öyle bir şey yok bu modelde.

kozolak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emin çınar

Cloud 2 ve 3 wireless,nova 7,hs80,razer barracuda x 2021,sennheiser accentum.Bu kulaklıkları kullandım alacağınız bir ürün var ise kıyas yaparak size bilgi aktarımı yapabilirim dostlar.
Hocam hs80 ve cloud 3 wireless deneyimlerini soylermisin ana odağım valorant ses kasmak ama dizi. Gibi yerlede çok kötü olmasın istiyirum bende şuan Logitech g pro X var sence geçmeye değer mi benim için en önemli konuda bu

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Murat Aslan
Hocam hs80 ve cloud 3 wireless deneyimlerini soylermisin ana odağım valorant ses kasmak ama dizi. Gibi yerlede çok kötü olmasın istiyirum bende şuan Logitech g pro X var sence geçmeye değer mi benim için en önemli konuda bu
G pro x hiç kullanmadım ama geçmeye değer olacağını düşünmüyorum aşağı yukarı aynı kulaklıklar.Kıyas istersende cloud 3 derim

kozolak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emin çınar
G pro x hiç kullanmadım ama geçmeye değer olacağını düşünmüyorum aşağı yukarı aynı kulaklıklar.Kıyas istersende cloud 3 derim
Yani eğer o kadar fark yoksa geçmeye gerek yok diyorsunuz teşekkür ederim

Deepnise

80+
Ben şahsen steelseries harici bir kulaklık almayacağım bundan sonra. Corsair void elite kullanıyorun şimdi rahat ama gene arctis serisi kadar konforu yok.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,709
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

Nova 1 ve tival 3 kullanan biri olarak steelderies marka almak istemiyorum

Twedie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ömer Yıldız
Nova 1 ve tival 3 kullanan biri olarak steelderies marka almak istemiyorum
Steelseriesin hep temel ürünlerini kullanıpta markayı kötülemek yanlış bir karar hocam 1k lık ürünle 6k lık ürünü karşılaştıramazsın

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,709
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Steelseriesin hep temel ürünlerini kullanıpta markayı kötülemek yanlış bir karar hocam 1k lık ürünle 6k lık ürünü karşılaştıramazsın
ben neden bunu başka markada yaşamıyorum kankam onuda söylede çok övdüğün markayı kötülemiyim

Top Bottom