1.5yılNe kadar süre kullandın.?*
1.5yılNe kadar süre kullandın.?*
Peki 6k fiyatı var indirim beklenir mi aliyimi sence veya bu fiyata daha iyisi varm ı1.5yıl
Nova 7 al hocam hs80 bence iyi bir kulaklık değilPeki 6k fiyatı var indirim beklenir mi aliyimi sence veya bu fiyata daha iyisi varm ı
Cloud 2 ve 3 wireless,nova 7,hs80,razer barracuda x 2021,sennheiser accentum.Bu kulaklıkları kullandım alacağınız bir ürün var ise kıyas yaparak size bilgi aktarımı yapabilirim dostlar.Nova 7 al hocam hs80 bence iyi bir kulaklık değil
Nova 7 kullanıyorum çok kaliteli bir kulaklık. Tiz ağırlıklı bir kulaklık steelseries uygulaması içinden equalizer ayarı yapabiliyorsunuz ama stock haliyle basslar öyle vurmuyor ama bunu söylediğim için kötü bir kulaklık gibi algılamayın kelimenin tam anlamıyla harika bir kulaklık kesinlikle tavsiye ederim. Kimi kulaklık kafanın tepe noktasına baskı yaptığı için ağrı yapıyor ama nova 7'yi 1 seneden fazladır kullanıyorum asla öyle bir şey yok bu modelde.Nova 7 al hocam hs80 bence iyi bir kulaklık değil
Hocam hs80 ve cloud 3 wireless deneyimlerini soylermisin ana odağım valorant ses kasmak ama dizi. Gibi yerlede çok kötü olmasın istiyirum bende şuan Logitech g pro X var sence geçmeye değer mi benim için en önemli konuda buNova 7 al hocam hs80 bence iyi bir kulaklık değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cloud 2 ve 3 wireless,nova 7,hs80,razer barracuda x 2021,sennheiser accentum.Bu kulaklıkları kullandım alacağınız bir ürün var ise kıyas yaparak size bilgi aktarımı yapabilirim dostlar.
G pro x hiç kullanmadım ama geçmeye değer olacağını düşünmüyorum aşağı yukarı aynı kulaklıklar.Kıyas istersende cloud 3 derimHocam hs80 ve cloud 3 wireless deneyimlerini soylermisin ana odağım valorant ses kasmak ama dizi. Gibi yerlede çok kötü olmasın istiyirum bende şuan Logitech g pro X var sence geçmeye değer mi benim için en önemli konuda bu
Yani eğer o kadar fark yoksa geçmeye gerek yok diyorsunuz teşekkür ederimG pro x hiç kullanmadım ama geçmeye değer olacağını düşünmüyorum aşağı yukarı aynı kulaklıklar.Kıyas istersende cloud 3 derim
Aynen fark yoktur.Sıkılana kadar devamYani eğer o kadar fark yoksa geçmeye gerek yok diyorsunuz teşekkür ederim
Nova 1 ve tival 3 kullanan biri olarak steelderies marka almak istemiyorumNova 7 al hocam hs80 bence iyi bir kulaklık değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cloud 2 ve 3 wireless,nova 7,hs80,razer barracuda x 2021,sennheiser accentum.Bu kulaklıkları kullandım alacağınız bir ürün var ise kıyas yaparak size bilgi aktarımı yapabilirim dostlar.
Steelseriesin hep temel ürünlerini kullanıpta markayı kötülemek yanlış bir karar hocam 1k lık ürünle 6k lık ürünü karşılaştıramazsınNova 1 ve tival 3 kullanan biri olarak steelderies marka almak istemiyorum
ben neden bunu başka markada yaşamıyorum kankam onuda söylede çok övdüğün markayı kötülemiyimSteelseriesin hep temel ürünlerini kullanıpta markayı kötülemek yanlış bir karar hocam 1k lık ürünle 6k lık ürünü karşılaştıramazsın
Steelseries fanı değilim de senin ss haterlığı yapman garibime gittiben neden bunu başka markada yaşamıyorum kankam onuda söylede çok övdüğün markayı kötülemiyim