Benim pcde denedi 6 client sonrası kasmaya oynatmamaya başladı. Benim pcde ryzen 5 3600, rx 5600xt, 16 ram var öyle düşünmek lazım. Ram ve işlemci üzerine bi oyunmuş galiba. Intel işlemci de lazım diyordu daha uyumlu oluyormuş bilemedim işte nasıl bir sistem almak mantıklı olur. Öneriniz için teşekkür ederimamacı sadece meyin 2 ise
geçenlerde duyduğum bir söz ile cevap vereyim
hesap makinesi bile oynatıyor oyunu demişti
burdan yola çıkarak 30k yı zorlamasına gerek yok
20-23k arası bir şey işini görür
yani bu sistemi açmak anlamında değil güncel olması anlamında bu öneriyi yapacam
4060 lı bir sistem gayet iş görür
Keşke hesap makinesi de oynatsaydı. Burada olay ekran kartı değil, yüksek ram ve yüksek çekirdekli işlemci.amacı sadece meyin 2 ise
geçenlerde duyduğum bir söz ile cevap vereyim
hesap makinesi bile oynatıyor oyunu demişti
burdan yola çıkarak 30k yı zorlamasına gerek yok
20-23k arası bir şey işini görür
yani bu sistemi açmak anlamında değil güncel olması anlamında bu öneriyi yapacam
4060 lı bir sistem gayet iş görür
bu tarz oyunlarda geçmişten bu güne süregelen intel işlemci durumu varBenim pcde denedi 6 client sonrası kasmaya oynatmamaya başladı. Benim pcde ryzen 5 3600, rx 5600xt, 16 ram var öyle düşünmek lazım. Ram ve işlemci üzerine bi oyunmuş galiba. Intel işlemci de lazım diyordu daha uyumlu oluyormuş bilemedim işte nasıl bir sistem almak mantıklı olur. Öneriniz için teşekkür ederim
Herkese merhaba dostlar. 16 client Metin2yi sorunsuz açacak bir sistem alacak kuzenim. 30k bütçesi var yardımcı olursanız çok semer
merhaba pc topladınız mı bende öyle bi sistem arıyorum tavsiyeniz varmıHerkese merhaba dostlar. 16 client Metin2yi sorunsuz açacak bir sistem alacak kuzenim. 30k bütçesi var yardımcı olursanız çok sevinirim