Neler Yeni

Çözüldü✓ Rampage V995 alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Eray Van
Öncelikle başlığa cevap vereyim. Bence alınmaz.

Öneri istemişsin ancak bir set öneremeyeceğim çünkü 10.000 TL'nin altındaki setlerin hiçbiri fiyatını hak etmiyor. Çoğunda zaten Force Feed Back yok. Ben olsam hiçbirini almayıp bütçemi artırana kadar beklerdim. Ancak 10K'ya bir direksiyon seti almak zorunda olsam muhtemelen Thrustmaster T128 alırdım.
Öncelikle mesajınız için teşekkürler FFB'si var diye biliyordum benmi yanlış biliyordum. Yoksa titreşim motoru gibi birşeymi var?

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
kerem aydınalp
Sen fikir versene Allah için
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.el bakın
Bu bütçede sıfır fiyatını hak eden debriyajlı yok, eğer bu fiyata uyacak bir şey arıyorsanız g29 + shifter olucaktır.

Üst düzey kullanıcı iseniz buda yetersiz olacaktır fakat v995 almak istiyen biri için yeterli olacaktır, iyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle mesajınız için teşekkürler FFB'si var diye biliyordum benmi yanlış biliyordum. Yoksa titreşim motoru gibi birşeymi var?
FFB yok hocam yanıltma adına titreşim motoru diye bir titreşim cihazı var sadece.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,021
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Force Feed Back var ilk başta yanlış yazmıştım sonradan düzelttim. Ancak dediğim gibi ben almazdım. Özellikle pedal ve vites kalitesi berbat. Sürekli direksiyon seti alıp kullanıp satıyorum ve şu pedalları bir çok ilanda bozuk olarak gördüm. Aynı şekilde viteste de geri vitesi çok fazla arızalı gördüm. Ayrıca kullananlar oyun uyumsuzluğu konusunda da şikayetçi ancak bizzat V995 kullanmadığım için bu konuda bir yorum yapmayacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Eray Van

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Tavsiyeniz için teşekkürler fakat 2. el güven vermiyor ne kadar kullanıp kullanılmadığı belli değil uzun kullanıma bağlıda gaz pedalında v.b aşınmalar oluyor ayrıca dışı temizlensede içi ne durumda bilmiyoruz.
G29 un aşınmışı bile taktığında joystick olarak gözüken rampage den sağlamdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Eray Van
Force Feed Back var ilk başta yanlış yazmıştım sonradan düzelttim. Ancak dediğim gibi ben almazdım. Özellikle pedal ve vites kalitesi berbat. Sürekli direksiyon seti alıp kullanıp satıyorum ve şu pedalları bir çok ilanda bozuk olarak gördüm. Aynı şekilde viteste de geri vitesi çok fazla arızalı gördüm. Ayrıca kullananlar oyun uyumsuzluğu konusunda da şikayetçi ancak bizzat V995 kullanmadığım için bu konuda bir yorum yapmayacağım.
Teşekkürler mümkünse bütçemi arttırıp shiftersiz g29 yada arttıramazsam bu sorunlara göz yumup alacağım.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,021
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
kerem aydınalp
Teşekkürler mümkünse bütçemi arttırıp shiftersiz g29 yada arttıramazsam bu sorunlara göz yumup alacağım.
Hocam eğer 2.el e güvenirim diyorsanız zaten fatura tarihinde yazar ne zaman alındığı g29 bakın garantili aman aman bir testi yok zaten shifteri sonra alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,359
Üyeler
163,481
Son üye
dokancapalot
Top Bottom