Neler Yeni

TÜRKCELL YENİ FATURALIYA ÖZEL KAMPANYA 60GB 390TL

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Erdoğan Aktaş
Çevrede oturanlara sor hocam Turkcell çekiyor mu diye? Eğer çekiyorsa geç. Fiyatları iyi. Ben Netgsm'den geçtim. Benim oturduğum bölge de Turkcell bir tık daha iyi çekiyor.
anladım benim 20 gün var bitmesine de hocam bu ne zamana kadar ona göre ayarlayıp geçiyim

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,901
İsim
Emre Zengin
anladım benim 20 gün var bitmesine de hocam bu ne zamana kadar ona göre ayarlayıp geçiyim
Bu ayın 15'ine kadar diye biliyorum. 20 gün varsa ceza çıkmaz diye düşünüyorum ya da çok azıcık çıkar.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Erdoğan Aktaş
Bu ayın 15'ine kadar diye biliyorum. 20 gün varsa ceza çıkmaz diye düşünüyorum ya da çok azıcık çıkar.
anladım çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga bu e sim nasıl oluyor her marka telefon kullanabiliyor mu bilginiz var mı

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,901
İsim
Emre Zengin
Önemli değil dedem 2 ay önce Vodafone'dan geçmişti aynı kampanyaya. Yanlış hatırlamıyorsam 1.5 ay vardı taahhüdünün bitmesine 160 TL çıkmıştı diye hatırlıyorum cayma bedeli. Onu ödemiştim. Sende çıkmaz büyük ihtimalle.

aga bu e sim nasıl oluyor her marka telefon kullanabiliyor mu bilginiz var mı
Telefon modelin nedir? Telefon arama kısmına gir. *#06# yaz. EID çıkacak mı bak bakalım.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Erdoğan Aktaş
Önemli değil dedem 2 ay önce Vodafone'dan geçmişti aynı kampanyaya. Yanlış hatırlamıyorsam 1.5 ay vardı taahhüdünün bitmesine 160 TL çıkmıştı diye hatırlıyorum cayma bedeli. Onu ödemiştim. Sende çıkmaz büyük ihtimalle.

Telefon modelin nedir? Telefon arama kısmına gir. *#06# yaz. EID çıkacak mı bak bakalım.
tamamdır halletim sağ ol

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emir
Basta turkcell e gececektim geri tt nin 320tl ye sinirsiz sosyal medya ve 40gb lik paketi gorunce direkt turkcelli iptal ettim

nirvanax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Brk
Turkcell 60gb paketine geçiş yapmıştım Turktelekomun 40gb + sınırsız sosyal medya tarifesini gördüm ve mantıklı gelmişti daha hattım aktif olmadan iptal etmek için müşteri hizmetlerini arayacaktım ama şikayetvar gibi yerlerde sınırsız sosyal medya tarifesinin aldatmaca olduğu instagram reels ve youtube shorts videoların internet paketinden yediğini artı olarak youtubedaki çıkan reklamların paketinizden yediğini gördükçe vazgeçtim sizde bu aldatmacaya kanmadan iyice araştırın. İnsanların bu aldatmacaya kanıp üzülmesini istemiyorum. Bu tarz tonla şikayetler var şikayetvar sitesinde.

IMG_0449.png

Bir arkadaşımız ise bu konuda video yükleyip durumu anlatmış

https://www.sikayetvar.com/turk-telekom/turk-telekom-sinirsiz-sosyal-medya-paketi-oyunu-video

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,607
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
40gb geçmiş bulunmaktayım. Yeni hat olarak .
İlk fatura dönemi 14 gün olarak görünüyor. Kesilecek fatura da ona göre hesaplanmış. Sizde de öyle mi ?

Palo DAYI 👑

80+ Gold

burdaki e sım olayı nedır suan turkcel faturalıyım ttye gıt gel yapıcam eğer uğrastırmassa e sım yapayım o yüzden soruyorum

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Cuma günü Vodofone faturalıya geçmiştim, cayma hakkımız var mı, varsa ne kadar sürede cayabiliyoruz ücret vs cıkıyor mu?
Müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz direkt. Bende aynı durumdaydım. Yaklaşık 14 gün önce TT geçmiştim. 25 TL cayma ücreti + İlk ay verdiği 20 GB internetin ücretini 95 TL alıyor. Bende bu şekilde geçtim. Sizin de maksimum 50 TL çıkar.

Oneole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ozan Tufan
Müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz direkt. Bende aynı durumdaydım. Yaklaşık 14 gün önce TT geçmiştim. 25 TL cayma ücreti + İlk ay verdiği 20 GB internetin ücretini 95 TL alıyor. Bende bu şekilde geçtim. Sizin de maksimum 50 TL çıkar.
170 çıktı :D

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Erdoğan Aktaş
AGALAR buna netten geçiş yapan var mı kurye bugün hatı teslim etti e devletten onayladım ne mesaj geldi ne bir şey anlamadım

Az önce esim hattım aktif oldu. 200tl pasaj kodunu aldım üstüne yan numaramdan’da davet attığım için tekrar 200tl pasaj kodu verdi 😀 2 aylık fatura parası çıktı bile.
abi hat teslim olunca e devletten onay verdikten sonra bir şey yapman gerek mi

Burak_K

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak Kaygusuz
AGALAR buna netten geçiş yapan var mı kurye bugün hatı teslim etti e devletten onayladım ne mesaj geldi ne bir şey anlamadım

abi hat teslim olunca e devletten onay verdikten sonra bir şey yapman gerek mi
İki sözleşmeyi de onayladıktan sonra 1-2 gün içinde ret ya da onay mesajı gelecek.Bana biraz önce gelen mesaja bak.

Degerli Musterimiz, hattınızın aktivasyon tarihinden 90 günden az süre geçmesi sebebiyle *********** no'lu hattiniz icin numara tasima talebi mevcut operatorunuz tarafindan reddedilmistir. Detayli bilgi icin ****'yi arayiniz. Tesekkur ederiz. B002
Hahahahaha delircem yaa tarifem iki katı arttı. Bir de tutsak olduk.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,027,598
Üyeler
162,838
Son üye
dufapu88