Neler Yeni

Çözüldü✓ Aşağıdaki sistem yeterli midir ?

Lurn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet Yiğit Ersoy
Hocam merhabalar trendyolda denk geldiğim bir sistem var mimarlıkla uğraşıyorum render almam da gerekiyor, Lumion gibi programları yüksek seviyede çalıştırsın istiyorum aynı zamanda Cyberpunk 2077 gibi oyunları da yüksek ayarlarda oynamak istiyorum linki bıraktım görüşünüzü merak ediyorum. https://ty.gl/z7sp3yl4fisar

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Doğukan Yazıcı
Hocam merhabalar trendyolda denk geldiğim bir sistem var mimarlıkla uğraşıyorum render almam da gerekiyor, Lumion gibi programları yüksek seviyede çalıştırsın istiyorum aynı zamanda Cyberpunk 2077 gibi oyunları da yüksek ayarlarda oynamak istiyorum linki bıraktım görüşünüzü merak ediyorum. https://ty.gl/z7sp3yl4fisar
Trendyoldan, hepsiburadadan vesaire sistem almayın. Gamingen, gamegaraj, itopya (genel olarak en pahalısı) veya vatan computer bakmanızı tavsiye ederim. Forumda biraz gezip bütçenize yakın konulara bakın derim. İyi ki konu açmışsınız :)

Lurn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet Yiğit Ersoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Trendyoldan, hepsiburadadan vesaire sistem almayın. Gamingen, gamegaraj, itopya (genel olarak en pahalısı) veya vatan computer bakmanızı tavsiye ederim. Forumda biraz gezip bütçenize yakın konulara bakın derim. İyi ki konu açmışsınız :)
İlk defa alıyorum ondan pek bilmiyordum teşekkür ederim tavsiyeniz için oralara bakarım artık

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Görkem
İlk defa alıyorum ondan pek bilmiyordum teşekkür ederim tavsiyeniz için oralara bakarım artık
14900k ya gerçekten ihtiyacınız olan bir seneryo var mı kullanım amacınızda
7500f ile karşılaştırdığımızda daha güçlü bir işlemci 14900k aldım kabul ettim de
size şart mı bu kadar yüksek bir işlemci mesela

Lurn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet Yiğit Ersoy
14900k ya gerçekten ihtiyacınız olan bir seneryo var mı kullanım amacınızda
7500f ile karşılaştırdığımızda daha güçlü bir işlemci 14900k aldım kabul ettim de
size şart mı bu kadar yüksek bir işlemci mesela
Lumion gibi yüksek gereksinimli programlar kullanacağım için almışken iyisini alayım dedim açıkçası işlemci konusunda bilmiyorum hangisi yeterli olur ayrıcana uzun süreli de kullanmak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam hocam atıcam şimdi parçaları max bütçe nedir?
75 k kadar hocam

Lumion gibi yüksek gereksinimli programlar kullanacağım için almışken iyisini alayım dedim açıkçası işlemci konusunda bilmiyorum hangisi yeterli olur ayrıcana uzun süreli de kullanmak istiyorum

75 k kadar hocam
80 e kadar da olabilir

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,818
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Bunun işlemciyi 9800X3D yapın. Diğer parçaları seçerek 4080 Superli sistem yapabilirsiniz.

Lurn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet Yiğit Ersoy
Bunun işlemciyi 9800X3D yapın. Diğer parçaları seçerek 4080 Superli sistem yapabilirsiniz.

Hocam açıkçası işlemciyi intelden düşünüyorum daha önce de memnun kalmıştım

Top Bottom