Neler Yeni

🔥(BİNDİRİM) Devlet Artık İnternetten Yapılan Satıştan %25 Stopaj Vergisi Alacak🔥

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
onu da gidip mağazan al bari. İnternetten herhangibir şey almak imkansız oldu artık.
Mağazadan alabileceğim Vatan var sadece. Ondaki ekran kartları da piyasadakilerin üstüne 5000 TL eklenmiş hali. Ama iyi indirim yapıyor bazen. Tutturursam gidip alırım.

Muddi

80+ Bronze
Bu geçen senede var di ama ertelendi. Bu sene de ertelenir umarım ve olmaz. Olursa buyuk firmalar zarar eder. Helsiburada trendyol gibi onlar buna musade eder mi bilemedim

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Bu geçen senede var di ama ertelendi. Bu sene de ertelenir umarım ve olmaz. Olursa buyuk firmalar zarar eder. Helsiburada trendyol gibi onlar buna musade eder mi bilemedim
2025'te kesinleşti

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,947
İsim
Emir
Arkadaslar bu kesin degil mi?Gecen senede bu sene icin cok fahis olacagi soylenmisti.Tv almayi dusunuyorum seneye 23k olan tv 30k falan oluyor.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Ben internete yazdım ama böyle bir yasa falan görmedim tam olarak nerden bakıp okuyabilirim tam halini ?
Bize böyle mail geldi

ADKq_NYd7NfrNaKv3thZgRCzDx_UIPFr1iQuzRTkt1Fm8nr6T06jN4ZVWuL28fQc1WFvQo24d1Y1xS4Aqh6BhekC1NyEsukKfCDaS1NXc5QFtqi0EAxkBegJGYgS1ioazr0=s0-d-e1-ft
ADKq_NZm3vAAiVqXl42fwHQ4mL-BeQF8GGuPGRh0q9gYbTwrYy2RwN9jh6y37LFjEBirbyoLXwcwnUgiSMwvFho5gxMroFsVQEGL1qoox-hA--kKPRS3rukThrDWQGyfU14=s0-d-e1-ft
Önemli Bilgilendirme
Değerli İş Ortağımız,

Hepsiburada’nın stopaj yükümlülüğünü doğru şekilde yerine getirmesi için Satıcı Yönetim Paneli üzerinden satışlarınıza ilişkin KDV oran bilgisi ile buna ek olarak sizden istenen bilgi ve belgeleri İş Ortağım Platformu üzerinden, zamanında, tam ve doğru şekilde bildirmekle yükümlü olduğunuzu hatırlatırız.

Bu kesintinin vergi dairelerine gelir/kurumlar vergisi olarak iş ortaklarımızın adına yatırılacağını bilgilerinize sunarız.

Stopaj oran ve usulünün belirlenmesi hakkında resmî kurumlardan yapılacak duyurular beklenilmektedir.

Hepsiburada Üyelik Sözleşmesi, yapılan düzenlemeler doğrultusunda Satıcı Paneli’nde güncellenmiştir. Hepsiburada Üyelik Sözleşmesi’ne yapılan eklemeler aşağıda da paylaşılmaktadır;

• 8.10. 2 Ağustos 2024 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan 7524 sayılı Vergi Kanunları İle Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun uyarınca 1 Ocak 2025 tarihinden itibaren D-MARKET, 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun kapsamındaki aracı hizmet sağlayıcı sıfatıyla faaliyetleri dolayısıyla SATICI'ya yaptığı ödemelerinden SATICI'nın vergilerine mahsuben tevkifat yapmakla yükümlü kılınmıştır. SATICI, D-MARKET tarafından 1 Ocak 2025 tarihi itibariyle SATICI'ya yapacağı ödemelerden bu mevzuatlarda belirlenen usul ve orana göre tevkifat yapılacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.8.11. SATICI, D-MARKET'in tevkifat yükümlülüğünü doğru şekilde yerine getirmesi için Platform üzerinden gerçekleştirdiği satışlara ilişkin KDV oran bilgisi ile buna ek olarak kendisinden istenilen bilgi ve belgeleri Satıcı Yönetim Paneli üzerinden, zamanında, tam ve doğru şekilde D-MARKET'e bildirmekle yükümlüdür. SATICI bu yükümlülüğünü yerine getirmemesi halinde D-MARKET nezdinde ortaya çıkan her türlü zararlar ile hukuki ve cezai yaptırımlardan münhasıran kendisinin sorumlu olduğunu kabul, beyan ve taahhüt eder.

byrascal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
hasan avcı
Meali satıcılar bu durumu ürünlerine yansıtacak gün sonunda olan yine vatandaşa yani tüketiciye olacak.

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
chade
internet alışverişinden çok kesinti olacak diye herkes mağazalara hücum edecek. bunu gören kansız satıcı mağaza fiyatlarını da internetteki fiyata çekip her türlü pahalıya satacak. şemsiyenin açılmamış hali ayrı açılmış hali ayrı her türlü biz gariban halka girecek. giriş seviye dediğimiz 20k ya satılan 4060 sistemleri artık 30k dan satmaya başlarlar. sağdan soldan borç bulun yüksek bütçeli bir alışveriş yapacaksanız 2025 e girmeden alın.

Top Bottom