Neler Yeni

🔥(BİNDİRİM) Devlet Artık İnternetten Yapılan Satıştan %25 Stopaj Vergisi Alacak🔥

goku010203

80+ Bronze
konun devamını okursan hepsiburada'dan mail geldiğini görebilirsin. Az önce arayıp görüştüm hem görüşmede hem de mailde vergi oranının belli olmadığını söylediler. Telefon görüşmesinde haftaiçi vergi oranının netlik kazanacağını da söylediler. Bence de %25 çok fazla, saçma, adaletsiz ve uygulanamaz bir oran ancak vergi geleceği kesin. Minimum %10 olacağını tahmin ediyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet sadece e ticaret için geçerli
Clickbait içerik, gerçekliği yansıtmıyor.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Vergi levhamız olmadan al-sat yapıyoruz ya onu kastediyorum. Tabi alışverişte mükellefler illa bizim alacağımız ürünün fiyatına bindirecek vergiyi. Daha net bir şeyde yok, ölümü gösterip sıtmaya razı etme durumu olur bu işlerde genelde bakalım ne çıkacak
sahibinden, dolap gibi yerlerden yaptığın satışlar için sıkıntı olmaz. Ama onlar zaten e ticaretin en küçük ve önemsiz kısmı. Pazaryerlerinde hergün milyarlarca lira satış yapılıyor ve oralarda satış yapan veya kendi sitesinde satış yapan bir firmanın vergi mükellefi olmaması söz konusu değil

Satriani

80+ Bronze
Maalesef 2025'de bizi çok daha zor günler bekliyor bu kesin. Asgari ücret, memur/emekli maaşı, enflasyon vs. bunun bi' şekilde döndürülmesi lazım ve döndürecek kesim de halk. Yine halka 'sözde' zam verilip, yine halkın cebinden fazlasıyla alınacak, siyasetle de hiç alakası yok çünkü bir ülkeyi kim bu kadar kötü yönetirse eleştirilir. İşin özünde yönetim kısmı halkın refahını, ülkenin her alanda gelişmesi ve ilerlemesini sağlamak için halk tarafından seçilen temsilcilerdir, fakat TR'de artık böyle bir sistem yok, geçmiş olsun.
Bu ortamda yıl bitene kadar da kimin neye ihtiyacı varsa alması en mantıklı hareket olur, orası net.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Nereye saldıracaklarını şaşırdılar.

Nereye saldıracaklarını şaşırdılar.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,470
İsim
Hacı
KDV üzerine bir vergi daha mı binecek?

Son düzenleme:

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,280
İsim
Kadir
Satış üzerinden stopaj olursa kimse e-ticarette ürün satmaz %25 cirodan vergi demek çoğu üründe kar edilen tutarın üzerinde demek
30 euroluk sınırı sözde yerel satıcı için getirilirdiyse bunu niye getiriyorsunuz kardeşim diye sorarlar adama
Bana uygulanabilirliği hiç mantıklı gelmedi ama mantıklı gelmeyen ne varsa yaptıkları için ne dersek boş
Firmalar belki de bunun geleceğini görüp kasım ayında indirim kararlarını değiştirdi

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,470
İsim
Hacı

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Satış üzerinden stopaj olursa kimse e-ticarette ürün satmaz %25 cirodan vergi demek çoğu üründe kar edilen tutarın üzerinde demek
Hepsiburada satıcı destek hattıyla görüştüm oran henüz net değil, haftaiçi kesinlik kazanacak dediler. Yukarıda bi arkadaşın da dediği gibi vergi oranı söylentilerini yayarken yüksekten uçup daha düşük bir orana milleti razı etmeye çalışıyor da olabilirler. Ama bizim tahminimiz %10'un altında olmayacağı yönünde

daha önce konusu açıldı dediler ama artık forumda çok dolaşmadığım için görmemişim ben

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,470
İsim
Hacı
Hepsiburada satıcı destek hattıyla görüştüm oran henüz net değil, haftaiçi kesinlik kazanacak dediler. Yukarıda bi arkadaşın da dediği gibi vergi oranı söylentilerini yayarken yüksekten uçup daha düşük bir orana milleti razı etmeye çalışıyor da olabilirler. Ama bizim tahminimiz %10'un altında olmayacağı yönünde

daha önce konusu açıldı dediler ama artık forumda çok dolaşmadığım için görmemişim ben
Hayırlısı olsun diyelim.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,192
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,131
Üyeler
162,624
Son üye
Amirragger
Top Bottom