Neler Yeni

Yardım BİLGİSAYAR M2 SSD'Mİ GORMUYOR

RealFakih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Fakih Karabulut
Bilgisayarimda bir sata ssd bir de hdd vardi fakat Windowsu kurmak icin yeni bir m2 ssd aldim ilk taktigimda her sey normaldi calisiyordu fakat kapat ac yaptigimda m2 ssd yi gormedigini farkettim bu sefer m2 ssd yi slota oturtmadigim zaman calisiyordu simdi de tekrar calismasi icin her seferinde sok tak yapmam gerekiyor yoksa ilk actigimda gormuyor biosa girdigimde ise m2 ssd kisminda garip bir sey yaziyor fakat pc acildiginda yine gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan
Bilgisayarimda bir sata ssd bir de hdd vardi fakat Windowsu kurmak icin yeni bir m2 ssd aldim ilk taktigimda her sey normaldi calisiyordu fakat kapat ac yaptigimda m2 ssd yi gormedigini farkettim bu sefer m2 ssd yi slota oturtmadigim zaman calisiyordu simdi de tekrar calismasi icin her seferinde sok tak yapmam gerekiyor yoksa ilk actigimda gormuyor biosa girdigimde ise m2 ssd kisminda garip bir sey yaziyor fakat pc acildiginda yine gelmiyor
SSD'yi takın ve PC'yi açın.
Ekranın en sol altına, başlat menüsü üstüne sağ tıklayın ve Disk Yönetimi'ni açın.
Bunu zaten açar açmaz karşınıza bir ekran çıkmalı, GPT veya MBR diye.
GPT seçip İleri > İleri diyerek işlemi bitirdiğinizde SSD'niz yeni sürücü olarak tanımlanır.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
anakart modeli nedir

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
m2 ssd arızalı olabilir başka ssd var onu takıp denemen gerekli

RealFakih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Fakih Karabulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
m2 ssd arızalı olabilir başka ssd var onu takıp denemen gerekli
Arizali olsa arada yine calismayabilir mi cunku cs yi aktardim ve sok tak yapio cs girdigim zaman hicbir sorun olmuyor oyun esnasinda yada normal kullanirken fakat pc kapatip actigimda yine sok tak yapmam gerekiyor

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
Arizali olsa arada yine calismayabilir mi cunku cs yi aktardim ve sok tak yapio cs girdigim zaman hicbir sorun olmuyor oyun esnasinda yada normal kullanirken fakat pc kapatip actigimda yine sok tak yapmam gerekiyor
m2 de arızalı olabilir sokette o sebepten farklı bir ssd ile test etmen gerek.

Top Bottom