Neler Yeni

Razer blackshark v2 x cızırtı sorunu

Farukskrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Faruk ŞEKERCİ
arkadaşlar bu aralar kulaklıkta bir sorun var mesela valorant oynuyorum sıkıntı yok alttan spotify açıyorum bi anda ses cızırtılı olmaya başlıyor sonra kulaklık kablosuyla oynuyorum döndürüyorum jak girişini ses sadece sağdan geliyor cızırtılı geliyor vs bazen düzeliyor. oyunu da bozuyor kulaklık neden bilmiyorum. spotify ı kapatınca düzeliyor ama sorunu bilen var mı?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
886
İsim
Rüveyda Akın
Bir kablolu kulaklık mağduru daha :c Kulaklığının kablosu yavaş yavaş bozuluyor hayırlı olsun. Ne zaman almıştın?

Farukskrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Faruk ŞEKERCİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir kablolu kulaklık mağduru daha :c Kulaklığının kablosu yavaş yavaş bozuluyor hayırlı olsun. Ne zaman almıştın?
1 seneyi geçmiş olması lazım hocam tam hatırlamıyorum. ama sadece spotify açılınca nbozuluyor ses neden böyle

Emre JK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Emre Türk
Bende 2-3 yıldır kullanıyorum kulaklığın yan tarafındaki ses düzeyini ayarlama tuşuyla oynayınca sağ kulaktan cızırtı geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Zübeyr Sürmeci
1.5 yıldır kullanıyorum aynı kulaklığı ses ayarlama tekerleğiyle fazla oynamayın tam ortadayken sol taraf cızırtı yapabiliyor ortanın altında veya üstünde sorun yok.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Mert ash
arkadaşlar bu aralar kulaklıkta bir sorun var mesela valorant oynuyorum sıkıntı yok alttan spotify açıyorum bi anda ses cızırtılı olmaya başlıyor sonra kulaklık kablosuyla oynuyorum döndürüyorum jak girişini ses sadece sağdan geliyor cızırtılı geliyor vs bazen düzeliyor. oyunu da bozuyor kulaklık neden bilmiyorum. spotify ı kapatınca düzeliyor ama sorunu bilen var mı?
tekerleri fazla kurcalama en üstün biraz altında kullan

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Ege
bendede aynısı var tekerleği en üstte ike sağdan daha az ses geliyor biraz kısınca düzeliyor cızırtı işini garantisi bitmediyse garantiye gönder bana sıfırını yollamışlardı

Farukskrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Faruk ŞEKERCİ
1.5 yıldır kullanıyorum aynı kulaklığı ses ayarlama tekerleğiyle fazla oynamayın tam ortadayken sol taraf cızırtı yapabiliyor ortanın altında veya üstünde sorun yok.
hocam normal şartlarda bir sorun yok sadece spotify açınca böyle oluyo tekerleklede düzelmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bendede aynısı var tekerleği en üstte ike sağdan daha az ses geliyor biraz kısınca düzeliyor cızırtı işini garantisi bitmediyse garantiye gönder bana sıfırını yollamışlardı
garantisi sanırım var ama nasıl kanıtlicam hocam bunu sadece spotify da bozuluyor kullanıcı hatası diyip geri yollamazlar mı? ve ne kadar sürer bu süreç

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Ege
hocam normal şartlarda bir sorun yok sadece spotify açınca böyle oluyo tekerleklede düzelmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

garantisi sanırım var ama nasıl kanıtlicam hocam bunu sadece spotify da bozuluyor kullanıcı hatası diyip geri yollamazlar mı? ve ne kadar sürer bu süreç
benimde kedi kemirmişti veriyim dedim değiştirdiler sen bi dene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,552
Üyeler
166,228
Son üye
blackleae
Top Bottom