Neler Yeni

Öneri Bağcılar'lılara Müjde TÜRKNET GİGAFİBER geliyorrr

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,995
İsim
Emir
Alıntıyı görüntüle
tam bu bölgedeyim hocam aşağılara gelmiş çaprazım planlamada :D
1Yılda kat ettikleri gelişme
1733372285872.png
Seneye gelecek inşallah.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali İsmail ERARSLAN
Hocam altyapı olarwk fiber var zaten eve kadar fiber yok yalnızca kuyu içi fiber döşeli. Ben 5 aylık bir sürenin ardından planlama cizdirip işleri ilerlettim
Hocam Bağcılar 100.yıl mahallesindeyim 2164 sokatayım.
100.yıl'ın içindeki salı pazarına geçen hafta komple gigafiber döşediler.
Fotoğraf: mavili yerler gigafiberin geldiği yerler, siyahlı yerlerdeki mahallelerdede 20 bina varsa yarısında TT fiber var
Kırmızı olan yer bizim mahalle bizim mahalledede 3 tane 35 yıllık 1 tane 2 yıllık binada TT fiber var, zamanında kablolar çalınmıştı bu 4 dört bina yan yana 4'üne TT fiber getirmiştir 2022 Haziran da.
Yani hocam demem oki bu ay içinde bizim bu traflarada gelir demi zaten yüzyılda bi bizim taraf kaldı.

Ekler

• IMG-20241207-WA0006.jpg
    IMG-20241207-WA0006.jpg
    174.6 KB · Hit: 8

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Hocam Bağcılar 100.yıl mahallesindeyim 2164 sokatayım.
100.yıl'ın içindeki salı pazarına geçen hafta komple gigafiber döşediler.
Fotoğraf: mavili yerler gigafiberin geldiği yerler, siyahlı yerlerdeki mahallelerdede 20 bina varsa yarısında TT fiber var
Kırmızı olan yer bizim mahalle bizim mahalledede 3 tane 35 yıllık 1 tane 2 yıllık binada TT fiber var, zamanında kablolar çalınmıştı bu 4 dört bina yan yana 4'üne TT fiber getirmiştir 2022 Haziran da.
Yani hocam demem oki bu ay içinde bizim bu traflarada gelir demi zaten yüzyılda bi bizim taraf kaldı.
parsel parsel ilerliyordur gelicektir diye düşünüyorum

Reindi

80+ Silver
esenler yüzyılada yeni geldi gelir arkadaşlar yavaş yavaş ama hep eski binaların üstünden çektiler kabloları dönüşüme girse bina en az 1-2 ay internet olmaz rezillik

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali İsmail ERARSLAN
esenler yüzyılada yeni geldi gelir arkadaşlar yavaş yavaş ama hep eski binaların üstünden çektiler kabloları dönüşüme girse bina en az 1-2 ay internet olmaz rezillik
Aynen öyle hocam ama temiz çalışmışlar
Tek gördüğüm sıkıntı siyah kutuları hem dışarda bırakmışlar onuda geçtim alçağa yerleştirmişler...

Reindi

80+ Silver
Aynen öyle hocam ama temiz çalışmışlar
Tek gördüğüm sıkıntı siyah kutuları hem dışarda bırakmışlar onuda geçtim alçağa yerleştirmişler...
bizimkileri hep 3. katın hizalarına montaladılar o konuda sıkıntı yok ta hep eski binaların üstünden gidiyor kablolar çok sıkıntı

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali İsmail ERARSLAN
parsel parsel ilerliyordur gelicektir diye düşünüyorum
Hocam diğer mesajlarınızıda okudumda size zahmet elinizden geliyorsa bı istihbarat :) alma şansınız varmı? eğer bizim sokaklarada gelecekse 1-2 ay içinde bekliycem
Ama gelmezse TT ye dilekçe vercen bina sakinlerinden imza toplayıp hepsi fiber istiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bizimkileri hep 3. katın hizalarına montaladılar o konuda sıkıntı yok ta hep eski binaların üstünden gidiyor kablolar çok sıkıntı
Alla hiç görmedim 100.yılda yukarda hep aşağı yerleştirmişler neyse geldinde yeter.:)

Reindi

80+ Silver
Hocam diğer mesajlarınızıda okudumda size zahmet elinizden geliyorsa bı istihbarat :) alma şansınız varmı? eğer bizim sokaklarada gelecekse 1-2 ay içinde bekliycem
Ama gelmezse TT ye dilekçe vercen bina sakinlerinden imza toplayıp hepsi fiber istiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alla hiç görmedim 100.yılda yukarda hep aşağı yerleştirmişler neyse geldinde yeter.:)
sadece caddeleri yardılar başka hep üstlerden gitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,329
Üyeler
163,469
Son üye
kratosyiu
Top Bottom