1Yılda kat ettikleri gelişmeAlıntıyı görüntüle
tam bu bölgedeyim hocam aşağılara gelmiş çaprazım planlamada
1Yılda kat ettikleri gelişmeAlıntıyı görüntüle
tam bu bölgedeyim hocam aşağılara gelmiş çaprazım planlamada
Hocam Bağcılar 100.yıl mahallesindeyim 2164 sokatayım.Hocam altyapı olarwk fiber var zaten eve kadar fiber yok yalnızca kuyu içi fiber döşeli. Ben 5 aylık bir sürenin ardından planlama cizdirip işleri ilerlettim
parsel parsel ilerliyordur gelicektir diye düşünüyorumHocam Bağcılar 100.yıl mahallesindeyim 2164 sokatayım.
100.yıl'ın içindeki salı pazarına geçen hafta komple gigafiber döşediler.
Fotoğraf: mavili yerler gigafiberin geldiği yerler, siyahlı yerlerdeki mahallelerdede 20 bina varsa yarısında TT fiber var
Kırmızı olan yer bizim mahalle bizim mahalledede 3 tane 35 yıllık 1 tane 2 yıllık binada TT fiber var, zamanında kablolar çalınmıştı bu 4 dört bina yan yana 4'üne TT fiber getirmiştir 2022 Haziran da.
Yani hocam demem oki bu ay içinde bizim bu traflarada gelir demi zaten yüzyılda bi bizim taraf kaldı.
Aynen öyle hocam ama temiz çalışmışlaresenler yüzyılada yeni geldi gelir arkadaşlar yavaş yavaş ama hep eski binaların üstünden çektiler kabloları dönüşüme girse bina en az 1-2 ay internet olmaz rezillik
bizimkileri hep 3. katın hizalarına montaladılar o konuda sıkıntı yok ta hep eski binaların üstünden gidiyor kablolar çok sıkıntıAynen öyle hocam ama temiz çalışmışlar
Tek gördüğüm sıkıntı siyah kutuları hem dışarda bırakmışlar onuda geçtim alçağa yerleştirmişler...
Hocam diğer mesajlarınızıda okudumda size zahmet elinizden geliyorsa bı istihbarat alma şansınız varmı? eğer bizim sokaklarada gelecekse 1-2 ay içinde bekliycemparsel parsel ilerliyordur gelicektir diye düşünüyorum
Alla hiç görmedim 100.yılda yukarda hep aşağı yerleştirmişler neyse geldinde yeter.bizimkileri hep 3. katın hizalarına montaladılar o konuda sıkıntı yok ta hep eski binaların üstünden gidiyor kablolar çok sıkıntı
sadece caddeleri yardılar başka hep üstlerden gittiHocam diğer mesajlarınızıda okudumda size zahmet elinizden geliyorsa bı istihbarat alma şansınız varmı? eğer bizim sokaklarada gelecekse 1-2 ay içinde bekliycem
Ama gelmezse TT ye dilekçe vercen bina sakinlerinden imza toplayıp hepsi fiber istiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alla hiç görmedim 100.yılda yukarda hep aşağı yerleştirmişler neyse geldinde yeter.