@Abdullah Hacıgül Abi Nerde Artık şu F/P sistemler kaç ay oldu Sistem alacaz alamıyoruz zamlar gelecek artık yavaştan Şu markalar ile konuş ta 7500F/RX 7700XT ve 7500F/RTX 4060Tİ Sistemler Yap'ta alak yani eski F/P sistemler gibi olmaz tabi ama 1-2K daha ucuz olur abi Şu Zamlar gelmeden Önce Son Bir F/P Sistem Paylaş Artık Abi Plssss
Pc hocası 9 sistemi kadar uzun süre durabilecek sistemler bekliyoruz.
stokçular anında alıyor. Şanslı olan 3-5 kişi anca alabiliyor.
Zaten daha 1 hafta önce gamegarajda 37k'ya 4070s sistemler vardı şimdi 39k
Kaliteli bileşenlerle özelleştirme gerekmeyecek şekilde 40k'ya f/p 4070s bir sistem çıkarsalar uzun süre kalsa harika olur.
100 stok sistemler çıkaracaksa hiç çıkarmasın zaten stokçular anında alıyor. Şanslı olan 3-5 kişi anca alabiliyor.
Kaliteli bileşenlerle özelleştirme gerekmeyecek şekilde 40k'ya f/p 4070s bir sistem çıkarsalar uzun süre kalsa harika olur.
100 stok sistemler çıkaracaksa hiç çıkarmasın zaten stokçular anında alıyor. Şanslı olan 3-5 kişi anca alabiliyor.
Hocam Malesef 1-2 hafta önce full sistemlere hiç bir sebep yokken aw zam getiediler 1-2K yani 7500F/ 26K 4060Tİ veta 27K civarı 7700XT Sistem olursa Alınabilir güzel olur (Kaliteli parçlar ile dandik gpu'markaları ile değil)
Yüksek ihtimal 4060 sistem teklifi geliyordur. O da 19 20 bandında oldugu için kabul etmiyordur diye düşünüyorum. Bana kalırsa 4060 sistemin F/P olabilmesi için 15-16 civarında olması lazım. Rx 7700 xt sistemde ise ddr4 F/P fiyatı bana göre 21-22 bin , ddr5 rx 7700 xt 24-25 bin olması gerekiyor.
Biraderim adamın elinden bişey gelse yapacak , piyasa eski piyasa değil.
YouTuberlari kullanip kullanıp kenara attılar
PC parcasi satan firmalar , 7-8 tanesi zamaninda reklam verdiler , iyi fiyata güzel sistemler çıkardılar. Abdullah gibi YouTuberlar hem kazandı hem adamların reklamını yaptı.
Şu anda gerek yokki firmalar kendileri hazır sistemleri reklama gerek duymadan satabiliyolar.
Nerde parça kalitesi düşük sistem var , şu an YouTuberlar onları paylaşıyor.
Hocam kaliteli sistem olunca tek tek toplamak daha mantıklı oluyor(pahalı oluyor evet) hazır sistemlerde yükseltme seçenekleri çok saçma illa bi yerden kısıp fiyatı düşürüyorlar. Mesela SSD yi KC3000 yapmak istiyorsun satıcının internet mağzadında stokta var ama hazır sistem yükseltmesine koymamış şaka gibi.
Yüksek ihtimal 4060 sistem teklifi geliyordur. O da 19 20 bandında oldugu için kabul etmiyordur diye düşünüyorum. Bana kalırsa 4060 sistemin F/P olabilmesi için 15-16 civarında olması lazım. Rx 7700 xt sistemde ise ddr4 F/P fiyatı bana göre 21-22 bin , ddr5 rx 7700 xt 24-25 bin olması gerekiyor.
Hocam Zaten herkes dediğiniz fiyatlara Bekliyor Ama Sorun Şu aw Firmaları bu fiyata vermezler daha 1-2 hafta önce sebepsiz yere sistemlere zam yaptılar he Şimdi normal indirimlerde 24-25K'ya 7700XT göremesek anlarım ama kasım indirimlerinde kesinlikle 25K'ya
RX 7700XT/RTX 4060 Tİ sistem olmalıydı
Yani bana kalırsa Abdullah abi Belki Kendi Firmasını açarsa bir gün anca o zaman gerçekten indirimli sistemler görürüz.
Şahsen Biraz Uzun ve Maliyetli bir yol olur Kendi firmasını Açması Ama Kitlesini vs. Düşünürsek ve Kitlesini düşünen Bir insan olduğunu Faiş Fiyatlara karşı olduğunu düşünürsek Kendi Firmasını Kurması Hem Bizi Sevindirir Hem'de Abdullah Abi'ye İyi gelir ve kâr sağlar diye düşünüyorum. (Yanlış anlaşılması zaten full indirimli sistemler satmasını beklemiyorum veya beklemeyin Sadece en azından Faiş Fiyatlar olmasın istiyoruz)
Biraderim adamın elinden bişey gelse yapacak , piyasa eski piyasa değil.
YouTuberlari kullanip kullanıp kenara attılar
PC parcasi satan firmalar , 7-8 tanesi zamaninda reklam verdiler , iyi fiyata güzel sistemler çıkardılar. Abdullah gibi YouTuberlar hem kazandı hem adamların reklamını yaptı.
Şu anda gerek yokki firmalar kendileri hazır sistemleri reklama gerek duymadan satabiliyolar.
Nerde parça kalitesi düşük sistem var , şu an YouTuberlar onları paylaşıyor.
Ya Hocam Ben'de farkındayım zaten Sadece Belki Bir şeyler Ayarlar diye söyledim Malum Ocakta Bize Saplayacaklar yani eğer Güzel bir sistem gelmesse mecbur sözde indirimli sistemler'den almak zorunda kalacak Yoksa Ocaktan sonra Saplarlar