Onurkotlutok05
80+ Gold
Yakın zamanda alacağım vatandan olursa daha iyi olur 1500tl indirim var vatanda
Olursa çok daha iyi olur ama zorunluluk değilVatan diyince eller kollar bağlanıyor hocam
sadece ekran kartı olacak diğer parçalar 02. El istemiyorum hocam
O zaman monitörü ordan alın indirimle sistemi de başka yerden alırsınızOlursa çok daha iyi olur ama zorunluluk değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu olur gibi geldi msi yapıp kasayıKUARK-THUNDER V3 / Intel Core i3 13100F / GIGABYTE RX 7600 GAMING OC 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
KUARK-THUNDER V3 / Intel Core i3 13100F / GIGABYTE RX 7600 GAMING OC 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Ben de öyle düşündüm ama yine de sistem oradan olursa daha iyi olur 3 taksit yaptığı içinO zaman monitörü ordan alın indirimle sistemi de başka yerden alırsınız
Üstte emir hocamın attığı sistem çok mantıklı sadece ekran kartı 2. El ve uzun vadede baya götürürBen de öyle düşündüm ama yine de sistem oradan olursa daha iyi olur 3 taksit yaptığı için
Ben de öyle yapmak isterim ama parayı ben vermiyorum o yüzden 2. El çok zorÜstte emir hocamın attığı sistem çok mantıklı sadece ekran kartı 2. El ve uzun vadede baya götürür
taksitli istiyorsaniz attiginiz sistemde iyiBen de öyle düşündüm ama yine de sistem oradan olursa daha iyi olur 3 taksit yaptığı için
Benim karta taksit yok sanirimtaksitli istiyorsaniz attiginiz sistemde iyi
KUARK-THUNDER V3 / Intel Core i3 13100F / GIGABYTE RX 7600 GAMING OC 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
KUARK-THUNDER V3 / Intel Core i3 13100F / GIGABYTE RX 7600 GAMING OC 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com