Neler Yeni

🔥İndirim Lenovo Legion 27" 2K 180Hz 0.5ms 🔥6.750 TL

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Anladım hocam sağolun, modeli hic bilmedigimden soruyorum Ips glow ve isik sizmasi rahatsiz edici derecede cok mu fazla bu modelde
İkisi de şansa bağlı. Üründen ürüne değişir. Bu yüzden kolay iade/değişim yapabileceğiniz bir yerden alın diyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım hocam sağolun, modeli hic bilmedigimden soruyorum Ips glow ve isik sizmasi rahatsiz edici derecede cok mu fazla bu modelde

@Fantastiktürk hocam suan baktim da Odyssey g7 Miniled 4k 14.700tl butcem de max 15.000 liraya el veriyor fakat 4k yi besleyebilecek bir sistemim yok Asus TUF RTX4070 laptop icin bakiyorum uzun zamandir miniled veya oled monitor deneyimlemek istiyordum fakat sanirim gereksiz olur sizce bunu alip gecmek en mantiklisi mi ? Laptobumun ekrani %100 srgb ve 144 hertz. Buyuk ihtimalle hertz olarak bir faki olmayacak fakat goruntu kalitesi artar diye umuyorum.
Görüntü kalitesi açısından çağ atlarsınız tabii ama sistem 4K desteklemiyor. Oynadığınız oyuna bağlı biraz da.

Bir de G7 Neo'nun scanline sorunu var mıymış ona bakın derim.

Edit: Hani G7 Neo nerde 15K? G7 2020 ile karıştıriyor olmayasınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Egemen
İkisi de şansa bağlı. Üründen ürüne değişir. Bu yüzden kolay iade/değişim yapabileceğiniz bir yerden alın diyoruz.

Görüntü kalitesi açısından çağ atlarsınız tabii ama sistem 4K desteklemiyor. Oynadığınız oyuna bağlı biraz da.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...28-1-ms-g-sync-oyuncu-u-fiyati,344959034.html Hocam yanlis mi baktim acaba 32” olani da 19.000

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Egemen
Bu Mini-LED değil. O G7 Neo. Ben de diyorum nasil o fiyat...
@Fantastiktürk Kusura bakmayin hocam yanlis bakmisim. Siparisi gectim fakat bir sorum olacakti bu monitorde gsync acamayacak miyim ? Laptobumda 1 adet hdmi 2.1 1 adet type c display port var ben hdmi uzerinden kullanmak istiyordum fakat 2.1 desteklemiyor urun sanirim. Yani nasil baglayabilirim sizce cunku type c portlarim bazen lazim oluyor

Yanlış Bilgilendirme

Aga ips glow ışık sızması demek zaten

Ölü pixel ve IPS glow demek istedi herhalde arkadaş, f/p oranı ne kadar yüksekse o kadar yüksek ihtimal oluyor ikisi de

Yeko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Muhammed
Gamepower t80 sonic aldım sizce aradaki fiyat farkına degermi

Naxlesh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan Üzüm
lenovo legion r25f-30 aldım ben 240 hz 0.5 ms 25 inc 5k daha uygun bence

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@Fantastiktürk Kusura bakmayin hocam yanlis bakmisim. Siparisi gectim fakat bir sorum olacakti bu monitorde gsync acamayacak miyim ? Laptobumda 1 adet hdmi 2.1 1 adet type c display port var ben hdmi uzerinden kullanmak istiyordum fakat 2.1 desteklemiyor urun sanirim. Yani nasil baglayabilirim sizce cunku type c portlarim bazen lazim oluyor
Type C ile 🤷🏻‍♂️

Ölü pixel ve IPS glow demek istedi herhalde arkadaş, f/p oranı ne kadar yüksekse o kadar yüksek ihtimal oluyor ikisi de
IPS glow ve ışık sızması tamamen farklı şeyler. Işık sızması arka aydınlatmanın çerçeveden sızmasıdır adı üstünde. IPS glow ise sadece IPS'lere özgü parlama sorunudur yine adı üstünde. Sızma olmaması gereken bir sorundur ve tüm panel tiplerinde olabilir. Glow ise her IPS'te bir miktar olur.

Görsel farkları için şu rehberin sonuna bakın:
msi 275QF aldım soruları alayım
O kadar uyarmamıza rağmen almışsınız. Burada sizin paranızı korumaya çalışıyoruz bana bir şey olduğu yok 🤦🏻‍♂️
lenovo legion r25f-30 aldım ben 240 hz 0.5 ms 25 inc 5k daha uygun bence
Tamam. Konudaki modelin 2K QHD olduğunun farkında mısınız acaba?
Ayrıca 1080P arayan sonraki arkadaşlar için diyorum uzak durmanız gereken bir model:
R25F-30 ufo test.jpg

Son düzenleme:

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mehmet

IPS glow ve ışık sızması farklı şeyler, bilmediğiniz konular hakkında yanlış yorum yapıp insanlarıda yanlış bilgilendirmeyin.

aztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Joker
Type C ile 🤷🏻‍♂️

IPS glow ve ışık sızması tamamen farklı şeyler. Işık sızması arka aydınlatmanın çerçeveden sızmasıdır adı üstünde. IPS glow ise sadece IPS'lere özgü parlama sorunudur yine adı üstünde. Sızma olmaması gereken bir sorundur ve tüm panel tiplerinde olabilir. Glow ise her IPS'te bir miktar olur.

Görsel farkları için şu rehberin sonuna bakın:

O kadar uyarmamıza rağmen almışsınız. Burada sizin paranızı korumaya çalışıyoruz bana bir şey olduğu yok 🤦🏻‍♂️

Tamam. Konudaki modelin 2K QHD olduğunun farkında mısınız acaba?
Ayrıca 1080P arayan sonraki arkadaşlar için diyorum uzak durmanız gereken bir model:
Alıntıyı görüntüle
Hocam selamlar bir va panel buldum ostt değerleri altta ekliyorum. Sizce alınır mı özellikleride şu şekilde; Fiyat 5050₺ sizce f/p olarak alınır mı. Engin bilgi ve emeğinize istinaden ricam
IMG_0019.jpeg

IMG_0018.jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,241
Üyeler
163,450
Son üye
batuhan0607
Top Bottom