Neler Yeni

🔥İndirim LG MR11 2300W, 4.2 Kanal AV Alıcı+LG S94P2 2300W, 4.2 Sistemi Soundbar 25.000 tl

StartPy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ali Erdem
kaba, eski nesil, desteklediği codecler yetersiz, 4.2 avr yetersiz alıp şahinciler gibi bangır bangır ses çıkarma hevesiniz varsa anca o işe yarar kimse almadığı için bu fiyatlara çekmişler zaten
Teşekkürler, iptal ettim

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
can
Teşekkürler, iptal ettim
14 binlere x937u 25 binlere 990d bulursanız alın geçin hocam güncel codecler destekli kibar yeni nesil cihazlar, 990d daha önce deneyimlediniz mi bilmiyorum denemediyseniz ev ortamında test edin ses sistemlerini seviyorsanız aşık eder kendine.

sako.TPZ

80+
trendyol linki de sadece ortadaki alıcıyı satıyor gibime geldi söyliyim alanlar satıcıya bi sorsun

gurkang4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gürkan
ürün 2300watt kablolu diye biliyorum ama sağlam ürün :) fiyat güzel komşuyla kavga etme garantili :D
birlikle alla bedava gibi.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şu an aktif olarak kullanıyorum. Cidden çok kaliteli bir ses sunuyor.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
eyyüb

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Ertan
Dolby Atmos falan yok bunda çok eski teknoloji. 7.1 Dolby Atmos sistem ile 4K HDR film izlemiş biri olarak. Dolby Atmos müthiş ötesi bir şey. Hayran kalmamak elde değil. Heleki The Batman filminde yağmurda araba kovalamaca sahnesi. O yağmur taneleri sesi araba motor lastik sesleri her ayrıntı müthiş bir şey.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
can
Millet beğenmiyor ama 😂 2300 vermez diyor lar.
Dandik bişe zannediyorlar eski diye.
Kimse dandik demedi, güncel ses codeclerini desteklemiyor ayrıca cihaz 2300w rms değerine sahip değil max peak 2300w tekrar söylüyorum bu cihazın günümüzdeki tek amacı şahinciler gibi bangır bangır mahalle rahatsız etme başka bir işlevi yok.

gurkang4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gürkan
Kimse dandik demedi, güncel ses codeclerini desteklemiyor ayrıca cihaz 2300w rms değerine sahip değil max peak 2300w tekrar söylüyorum bu cihazın günümüzdeki tek amacı şahinciler gibi bangır bangır mahalle rahatsız etme başka bir işlevi yok.
Usta biz bunu düğün, sünnet düğünü, doğum günü partilerinde de kullandık. 6+ yıldan fazladır kullanıyorum bir kere bile performansında düşüş görmedim. ürünü kullanmadan yaptığın yorum bir kenara yaptığın benzetme bile bilgi birikimini gözler önüne seriyor :)

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
can
Usta biz bunu düğün, sünnet düğünü, doğum günü partilerinde de kullandık. 6+ yıldan fazladır kullanıyorum bir kere bile performansında düşüş görmedim. ürünü kullanmadan yaptığın yorum bir kenara yaptığın benzetme bile bilgi birikimini gözler önüne seriyor :)
Kardeşim zaten ben sesi az çıkıyor gibi bir ithamda bulundum mu? 10 yıl öncesinin cihazı yüksek ses harici bir işe yaramaz diyorum. True hd atmoslu bir kaynaktan q990d ile film izle bakalım bir daha o cihazın yüzüne bakar mısın benim anlatmak istediklerim farklı. Tartışmaya gerke yok bilgi birikimden bahsettiğine göre true hd atmosun ne olduğunu biliyorsundur zaten ;)

KralQue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Refik ÖMEROĞLU
Merhabalar,

(LG NA 9640) Kullanıcısıyım, sizin linkte paylaştığınız ürünün en eski versiyonu. Yeni versiyonda sadece reciver değişmiş gördüğüm kadarıyla. Ancak ürünü bende çok merak ettim.

Ses konusuna gelecek olursak, bilende konuşmuş bilmeyende. Bu sistem surround bir sistem. Odaya dağıtabilirsiniz ve çok verimli kullanabilirsiniz. Film performansı en iyidir demiyorum fakat iyidir.

Basslı müziklerde çok güçlüdür hatta eve sığamayacak bir spor salonu, bir kafe gibi ortamda gerçek gücünü gösterecek bir cihaz.

Çok severek yıllardır kullanıyorum ancak yeni ev biraz küçük olduğu için çok büyük gelmeye başladı.

Ses sistemi, müzik, basslı müzik, ses kalitesi seven bir bireyi memnun etmemek gibi bir lüksü olmaz bu cihazın.

Şarjlı abuk subuk ürünlerin 30k ya satıldığı bu piyasada geniş evi olan bir ev kullanıcısı için kaçırılmayacak bir ürün !

Sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.

Ekler

• 6.PNG
    6.PNG
    1.2 MB · Hit: 89

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Y K
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Süleyman Toy
Arkadaşlar sadece müzik dinlemek için sizce Jbl partybox 1100 mü, yoksa bu cihaz mı, hangisi daha güçlüdür, hangisini tavsiye edersiniz?

Top Bottom