penguenman
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 21
- İsim
- Ümit Ekmekçioğlu
Ekran kartım açık tonda olduğu için o tonlarda bir kasa tercih ettim
Kasa için 2800
PSU için 4500 TL fiyata
Ama önüme şöyle bir seçenek daha çıktı
Dahili PSU High Power 700W 80+ Bronze olduğu yazıyor.
Bu PSU tercih edilebilir mi? Bütçeden baya bi kar elde etmiş olacağım, bunu mu tercih etmeliyim?
Ryzen 5 7500F ve RTX İgame 4070 super ve Biostar B650MP-E PRO DDR5 6000MHz AM5 S+V+GL Micro ATX Anakart seçtiğim kartlar
Yine sizlerin aracılığı ile bu Raijintek PSU tercihinde bulunmuştum ama kurcaladıkça farklı şeyler çıkıyor
Kasa için 2800
PSU için 4500 TL fiyata
Raijintek Cratos ATX 3.0 850W 80+ GOLD PCIe 5.0 Full Moduler ATX Güç Kaynağı
Bunu tercih ettimAma önüme şöyle bir seçenek daha çıktı
Dark Raider 700W 80+ Bronze, 3x12cm FRGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDER780BR) - Bilgisayar Kasası - SICAK FIRSATLAR | Teknobiyotik
Dark RAIDER 3x12cm FRGB Fanlı Yarı Full Mesh Ön Panelli Yeni Nesil Süper ATX Oyuncu Kasası (Yeni) Agresif Görünümlü Ön Paneli Kusursuz Hava Akımı ve Tasarımı ile Ultra Serin Oyun Deneyimi ! Ezber Bozan Tasarım ve Yarı Mesh Paneli ile Mükemmel Oyun Deneyimine Hazır Mısınız ? Dark Raider'da...
www.teknobiyotik.com
Dahili PSU High Power 700W 80+ Bronze olduğu yazıyor.
Bu PSU tercih edilebilir mi? Bütçeden baya bi kar elde etmiş olacağım, bunu mu tercih etmeliyim?
Ryzen 5 7500F ve RTX İgame 4070 super ve Biostar B650MP-E PRO DDR5 6000MHz AM5 S+V+GL Micro ATX Anakart seçtiğim kartlar
Yine sizlerin aracılığı ile bu Raijintek PSU tercihinde bulunmuştum ama kurcaladıkça farklı şeyler çıkıyor