Bütçe yoksa alınır tabi daha gideri var ddr4ün ama 3050 almanı önermem12400f+ rtx 3050 sistem var aklimda ddr4 ama bakiyorum herkes yavaştan ddr5 geçeye başlamiş ddr4 sistem toplanirmi yoksa ddr5 mi almaliyim ne dersiniz ?
Şöyle aslinda benim bisiklete takas teklifi geldi benim pc de baya kötü aklimdaydi bayadir bir şeyler dizmek ama 3050 ve ddr4 bilemedim size sorayim dedimBütçe yoksa alınır tabi daha gideri var ddr4ün ama 3050 almanı önermem
Bisiklet nedirŞöyle aslinda benim bisiklete takas teklifi geldi benim pc de baya kötü aklimdaydi bayadir bir şeyler dizmek ama 3050 ve ddr4 bilemedim size sorayim dedim
Yani youtubedan izle fps değerlerine bak hoşuna gider seni idare ederse al gitsin karlıysa takasŞöyle aslinda benim bisiklete takas teklifi geldi benim pc de baya kötü aklimdaydi bayadir bir şeyler dizmek ama 3050 ve ddr4 bilemedim size sorayim dedim
Bilmiyorum şahsen 30k ya monitör dahil 2. El sifir karişik daha iyi bir sistem dizerim gibime geliyor neyse cevapleriniz için teşekkürlerYani youtubedan izle fps değerlerine bak hoşuna gider seni idare ederse al gitsin karlıysa takas
Bütçe 22-23 bandında ise aralık sonuna kadar olası bir kampanya ile ddr5 beklemek mantıklı. Ben de aynı şekilde ddr5 kampanyadan bir sistem bekliyorum ayın 20’sine kadar falan. O zamana kadar güzel bir kampanya ile ddr5 sistem gelmezse ddr4 bir sistem alacağım. Ocakta olası gelecek zammı riske almamayı düşünüyorum. Şu 10-15 günlük süreçte ddr5 sistem geldi geldi yoksa ddr4 bana göz kırpıyor.12400f+ rtx 3050 sistem var aklimda ddr4 ama bakiyorum herkes yavaştan ddr5 geçeye başlamiş ddr4 sistem toplanirmi yoksa ddr5 mi almaliyim ne dersiniz ?
Kac para suan piyasası kaca satiyonuzBulls wildcore 2016
Kanki ben 80 e koydum biraz uçuk ama ciddi alici gelirse güzel bir indirim yapacağım fahiş fiyat biraz aliciyi filtreliyor ucuz yazinca çoluk çocuk yaziyor ölücü yaziyor bu şekilde hiçbiri yazmiyor adam akilli takas soranlar yada merak edenler vs soruyorKac para suan piyasası kaca satiyonuz
Araliğin 26 sina zamlanmaz ise bende kredi karti ile alip taksite bölerim büyük ihtimalle kiyti köşede param vardi sistem için ehliyetlerde zamlanacak diye ehliyete yazildim direksiyon sinavini vs geçtim ehliyeti bekliyorum para cepte durmuyorBütçe 22-23 bandında ise aralık sonuna kadar olası bir kampanya ile ddr5 beklemek mantıklı. Ben de aynı şekilde ddr5 kampanyadan bir sistem bekliyorum ayın 20’sine kadar falan. O zamana kadar güzel bir kampanya ile ddr5 sistem gelmezse ddr4 bir sistem alacağım. Ocakta olası gelecek zammı riske almamayı düşünüyorum. Şu 10-15 günlük süreçte ddr5 sistem geldi geldi yoksa ddr4 bana göz kırpıyor.
hazir sistemler için hangi kanalları veya nereden takip ediyorsunuzBütçe 22-23 bandında ise aralık sonuna kadar olası bir kampanya ile ddr5 beklemek mantıklı. Ben de aynı şekilde ddr5 kampanyadan bir sistem bekliyorum ayın 20’sine kadar falan. O zamana kadar güzel bir kampanya ile ddr5 sistem gelmezse ddr4 bir sistem alacağım. Ocakta olası gelecek zammı riske almamayı düşünüyorum. Şu 10-15 günlük süreçte ddr5 sistem geldi geldi yoksa ddr4 bana göz kırpıyor.
İncehesap itopya gaminggen vs buralarda dolaşiyorum donanim arsivi pc hocasi ve bir kac ufak aboneli kanallara bakiyorum hazir sistemler içinhazir sistemler için hangi kanalları veya nereden takip ediyorsunuz