Neler Yeni

🔥İndirim General Life HT300S Smart Kablosuz Dijital Akıllı Oda Termostati 1.499,00 TL

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Tolga
Termostat kullanmayan varsa mutlka kullansın 😂

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul
Kullanmıyoruz çok fark var mı , zaten kombinin derecesi mevcut

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
nasıl kuruluyor bunlar bilginiz varmı kombiye bişey mi bağlıyoruz

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
mehmet ali oğuz
Kendisi oto ayarlıyor cok fark yaratır yalıtımı güzel evlerde konumlandırdığın oda sıcaklığına göre oto ayarlıyor. Bu her marka modele uygunmudur

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Kendisi oto ayarlıyor cok fark yaratır yalıtımı güzel evlerde konumlandırdığın oda sıcaklığına göre oto ayarlıyor. Bu her marka modele uygunmudur
Bildigim kadari ile uygun. Bizde var ama akıllı değil o bunu alasım da geldi iyi fiyat

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Tolga
Oda sıcaklığını oda içindeki bu cihazdan ayarlayabilirsiniz. Özellikle çok soğuk olmayan ara havalarda çok etkili.oda sıcaklığı istediğiniz seviyeye gelince kombiye sinyal göndererek kapatır. Ben mesela 23 derece sabit kullanıyorum.oda sıcaklığı 23ün altına indiği anda ateşler.üzerine çıkınca ateşlemeyi durdurur.Yatarken sıcaktan hoşlanmadığım için de dereceyi 21e ayarlıyorum. Şu havalarda oda sıcaklığı 21in altına düşene kadar çalışmıyor. Sabaha kadar kombiyi yakmadığı oluyor. Binada bitek benim dairemde var ve en az fatura ben ödüyorum zemin katta olmama rağmen.
İstisna durumlar da var tabi. Yalıtım olması çok önemli.
Benim kombi eski tip olduğu için on off model termostat uyuyor sadece.yani termostat 2 parça halinde geliyor.birisini kombiye bağlanan modelden. Yeni tip kombilere daha farklı modeller olabiliyormuş onu araştırın bence.
Evin yalıtımına bağlı hiçbir ekonomik fayda görmeseniz bile konforu yeter bence. Dışarıya çıkmadan kısıp açabilirsiniz.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
mehmet ali oğuz
Bildigim kadari ile uygun. Bizde var ama akıllı değil o bunu alasım da geldi iyi fiyat
Valla bilemedim biz aldık ama kombinin kendi ürünü. Harici ürünleri bilemiyorum her kombi ile calısırmı kendi markası gibi tam verim verirmi

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,765
İsim
Selim
Oda sıcaklığını oda içindeki bu cihazdan ayarlayabilirsiniz. Özellikle çok soğuk olmayan ara havalarda çok etkili.oda sıcaklığı istediğiniz seviyeye gelince kombiye sinyal göndererek kapatır. Ben mesela 23 derece sabit kullanıyorum.oda sıcaklığı 23ün altına indiği anda ateşler.üzerine çıkınca ateşlemeyi durdurur.Yatarken sıcaktan hoşlanmadığım için de dereceyi 21e ayarlıyorum. Şu havalarda oda sıcaklığı 21in altına düşene kadar çalışmıyor. Sabaha kadar kombiyi yakmadığı oluyor. Binada bitek benim dairemde var ve en az fatura ben ödüyorum zemin katta olmama rağmen.
İstisna durumlar da var tabi. Yalıtım olması çok önemli.
Benim kombi eski tip olduğu için on off model termostat uyuyor sadece.yani termostat 2 parça halinde geliyor.birisini kombiye bağlanan modelden. Yeni tip kombilere daha farklı modeller olabiliyormuş onu araştırın bence.
Evin yalıtımına bağlı hiçbir ekonomik fayda görmeseniz bile konforu yeter bence. Dışarıya çıkmadan kısıp açabilirsiniz.
Her kombiye takılıyor mu bu cihaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,105
Üyeler
163,778
Son üye
chromososs
Top Bottom