Neler Yeni

Bilgisayarıma virüs mü bulaştı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Eymenarthur
Merhaba, son günlerde bilgisayarıma virus bulaşmış gibi hissediyorum. Mesela Görev Yöneticisi'ni açarken gerekli iznin yok diyor ya da Chrome falan açarken de degişik şeyler soyluyor. Bir de ekran kartım boşta 80 derecelere cıkıp sonra 60'a düşüyor ve bunu da tekrarlıyor. Bir kişi bunun virus kaynaklı olabilecegini de soyledi ve oyunlarda sistemim yetmesine ragmen FPS çok çok çok düşük. Bunlar virus sebebi olabilir mi? Önerdiginiz bir virus programı var mı ücretsiz yardımcı olursanız çok sevinirim.

tunaekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Tuna
boştayken o derecelere çıkıyorsa evet yüksek ihtimal virüs yedin ve mining yapılıyor bilgisayarında, kaspersky ile tarayın sonrasında temiz format öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Eymenarthur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
boştayken o derecelere çıkıyorsa evet yüksek ihtimal virüs yedin ve mining yapılıyor bilgisayarında, kaspersky ile tarayın sonrasında temiz format öneririm
hocam bana zahmet olmassa link atarmısınız kaspersky tarayacıda bile fazla gezemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Yuzarsef
Gridin-Soft Antimalware ile güvenli modda taramanı öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Eymenarthur

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-12-09 202651.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-09 202651.png
    45 KB · Hit: 8

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Merhaba, son günlerde bilgisayarıma virus bulaşmış gibi hissediyorum. Mesela Görev Yöneticisi'ni açarken gerekli iznin yok diyor ya da Chrome falan açarken de degişik şeyler soyluyor. Bir de ekran kartım boşta 80 derecelere cıkıp sonra 60'a düşüyor ve bunu da tekrarlıyor. Bir kişi bunun virus kaynaklı olabilecegini de soyledi ve oyunlarda sistemim yetmesine ragmen FPS çok çok çok düşük. Bunlar virus sebebi olabilir mi? Önerdiginiz bir virus programı var mı ücretsiz yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kardeşim direk virus diyorsunda bak yazının sonuna gelmeden 40 tane senaryo ürettim bunlardan 2 tanesini söyliyim sana. Windows update bazen bilgisayarı bozuyor. Bazı macunlar zamanla pump out yapıyor kalınlığı iyi değilse kuruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Eymenarthur
Kardeşim direk virus diyorsunda bak yazının sonuna gelmeden 40 tane senaryo ürettim bunlardan 2 tanesini söyliyim sana. Windows update bazen bilgisayarı bozuyor. Bazı macunlar zamanla pump out yapıyor kalınlığı iyi değilse kuruyor.
işlemci macunum daha bugun değişti ekran kartımın pedleri ve macun bakımı 2 ay once falan yapıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam temiz format biliyorsanız usbden hemen onu yapmanızı öneririm, eğer bilmiyorsanız youtubeda bir çok video var adım adım takip ederek kurulumu gerçekleştirebilirsiniz
Hocam Kaspersky tarama yaparken bir anda arka plan gitti ve soyahda kaldı şuan önümde sadece hata kodları ve Kaspersky temizleme ekranı var oda hareket etmiyor

işlemci macunum daha bugun değişti ekran kartımın pedleri ve macun bakımı 2 ay once falan yapıldı

Hocam Kaspersky tarama yaparken bir anda arka plan gitti ve soyahda kaldı şuan önümde sadece hata kodları ve Kaspersky temizleme ekranı var oda hareket etmiyor
hocam kaspersky boyle şeyler buldu trojen degilmi bunlar

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-12-09 210050.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-09 210050.png
    41.6 KB · Hit: 3
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Eymenarthur
Tamamdır kaspersky şimdilk herşeyi çozdu