lehimle soksem soketi duzelir mi hic ugrasasim yok amfiyi goturmeyesoket değişince düzelir
götürüyorsun en yakın elektrikçiye 50 liralık işi var o jak değişecek kartta bir zarar yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
amfiden ses alamamanın sebebi de en erkadaki iki tel büküldüğü için birbirine değiyor. onları ayırırsan ses alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
tam olarak bu kısım
şuan o jakı karta zarar vermeden tellerini kırsa sorunu çözülür kulaklık kullanmayacağı müddet değişmesine gerek yok hocam.hocam kırılmış büküldü dediğiniz kısım o jack değişmek zorunda gibi şuan
pardon kırılan kulaklık jack girişiymiş ben amfinin jack girişi sandım, siz haklısınız.şuan o jakı karta zarar vermeden tellerini kırsa sorunu çözülür kulaklık kullanmayacağı müddet değişmesine gerek yok hocam.
evet ucuz bisi ama suan gitar calmadan duramiyorum o yuzden kendim halledesim var suanhayır kesinlikle o sokette birbirine değen iki pinden kaynaklı ses gelmeme sorunu yaşıyorsun. Çünkü kulaklığını taktığını kısa devre olarak anlar sistem birbirine değen iki farklı tel varsa ayır geçici olarak kullanırsın ama çok basit bir çözümü var. jak portu değişecek gayet ucuz bir şey