Neler Yeni

3200 tl ye klavye ve mouse onerisi

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Iaroslav
Bütçe
3200
klavye kablolu olabilir ama mouse kablosuz olursa daha iyi olur
mekanik klavye lazim mumkunse sessiz rengi de siyah tonlarinda olsun buyutu ise ya tkl yada yuzde 75 olabilir (temu da ki aula yi biliyorum gelmesi kac gun suruyor)
mouse da da iste yine siyah tonlarinda ve kablosuz kaliteli mouse lazim
oyun icin

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Klavye olarak Aula'yı al geç daha iyisini bulamazsın, gelme süresi olarak da ben bu ayın 1'inde almıştım bugün elime ulaştı. Mouse da sarı siteden 1500-1700 civarına falan Ajazz AJ159 Apex alınabilir.
Çok iyi bir tavsiye kesinlikle alın

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,331
İsim
Muhammed efe
Hocam eğer Apex modelini almadıysanız Temu'da tekrar stoğa gelmiş. Ordan alabilirsiniz.
Ne pirana adamlar var kardeşim saniyesinde bitimş fsfsdf. Ama fiyat çok iyi birader yani ya iade ürünleri yeniden paketliyorlar ya da stok eritiyorlar. Çünkü ben direkt ajazz'dan çin mağazasından toplu ürün alıyorum bu kadar ucuz değil la.

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Ne pirana adamlar var kardeşim saniyesinde bitimş fsfsdf. Ama fiyat çok iyi birader yani ya iade ürünleri yeniden paketliyorlar ya da stok eritiyorlar. Çünkü ben direkt ajazz'dan çin mağazasından toplu ürün alıyorum bu kadar ucuz değil la.
Hala var hocam mavisi. Ben de az önce siyah almıştım.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,331
İsim
Muhammed efe
Hala var hocam mavisi. Ben de az önce siyah almıştım.
İyi fiyat valla. İade ürünleri tekrar paketleyip gönderme ihtimalleri yüksek çünkü çoğunda almanca etiket var, ihrac ürününü ülke kabul etmediyse iadeleri satıyor olma ihtimalleri de var ama güzel rakam. Örneğin Almanya standartlarını karşılamadıysa ülkeye sokmamış olabilirler.

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Iaroslav
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyu tekrar yukseltiyorum araştıracak vaktim yoktu ve aula bitmiş en son baktığımda
Bittikleri icin Apex ve aula dışında klavye ve maus önerisi lazim 3000 tl ye

Pulsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Doğanay ALTINTAŞ
Apex 3 TKL kullanabilirsin klavye için fark edilemeyecek farklar için mekanik klavye kullanmak bana saçma gelmeye başladı bahsettiğim klavye membran ama sınıfının amiral gemisi memnun kalacağını düşünüyorum mouse tavsiyesi ne yazık ki veremiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,138
Üyeler
163,115
Son üye
furkaniz
Top Bottom