S shootoutx1 80+ Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1 Reaksiyon skoru 0 10 Eylül 2024 #1 Bütçe 5000 5.000 TL ye kadar klavye önerilerine açığım. Sessiz bir mekanik klavye istiyorum. Kablolu kablosuz olması önemli değil
5.000 TL ye kadar klavye önerilerine açığım. Sessiz bir mekanik klavye istiyorum. Kablolu kablosuz olması önemli değil
forumicinyasiyorum21 80+ Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 45 Reaksiyon skoru 25 10 Eylül 2024 #2 ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 Wireless ROG NX SNOW WL/NX SNOW/ABS/TR Mekanik ABS Switch AURA SYNC RGB Q TR Oyuncu Klavyesi Siyah Fiyatları ve Özellikleri ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 Wireless ROG NX SNOW WL/NX SNOW/ABS/TR Mekanik ABS Switch AURA SYNC RGB Q TR Oyuncu Klavyesi Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com Biraz bütçe arttırırsan bu iyidir.
ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 Wireless ROG NX SNOW WL/NX SNOW/ABS/TR Mekanik ABS Switch AURA SYNC RGB Q TR Oyuncu Klavyesi Siyah Fiyatları ve Özellikleri ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 Wireless ROG NX SNOW WL/NX SNOW/ABS/TR Mekanik ABS Switch AURA SYNC RGB Q TR Oyuncu Klavyesi Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com Biraz bütçe arttırırsan bu iyidir.